Simyo abonnement met telefoon | vergelijk bij Overstappen.nl

Simyo telefoonabonnement

Simyo telefoonabonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle telefoonabonnementen van Simyo. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Simyo

Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Zo valt Simyo zelfs onder de overkoepelende B.V. van KPN. Het bedrijf bestaat nu ruim 10 jaar en biedt sim only, prepaid en telefoonabonnementen aan. Simyo speelt vooral in op goedkope abonnementen, omdat zij geen eigen onderhoud hebben aan hun netwerk.
Simyo logo

Simyo abonnement met telefoon

Simyo biedt dus ook abonnementen aan in combinatie met een telefoon. Als klant betaal je een maandelijks bedrag voor het aflossen van je toestel, maar ook voor je databundel en belminuten. Hoewel dit duur lijkt is dit meestal goedkoper dan het zelf los bestellen van een telefoon en abonnement. Zo profiteer je bijvoorbeeld van combivoordelen.

De abonnementen bestaan dus uit een databundel en SMS en belminuten. Hiernaast heb je de keuze om een abonnement voor 1 of 2 jaar af te sluiten. Houd wel goed in je hoofd, dat een kortere termijn meestal duurder is.

Voordelen Simyo telefoonabonnement

Extra accessoires

Ontvang een kado bij geselecteerde modellen.

Pas je bundel aan

Bij Simyo heb je de mogelijkheid om je bundel aan te passen. En ja, ook naar beneden!

Klantvoordeel KPN

Heb je internet van KPN thuis? Dan ontvang je 2x zoveel GB’s in je databundel en 2x zoveel SMS en belminuten.

Simyo goedkoopste abonnement

Het goedkoopste abonnement van Simyo, bestaat uit het model Nokia C21 Plus en een databundel van 6GB en 200 belminuten en SMS per maand. Je betaalt hierbij wel eenmalige kosten van €11,41.

Aanbiedingen van Simyo

Simyo biedt verschillende ‘scherp geprijsde’ telefoons aan. Daarnaast kan je extra accessoires ontvangen bij het afsluiten van een abonnement. Wil je de meest recente aanbiedingen van Simyo weten? Bekijk dan het aanbod in de vergelijker.

Voorbeeldberekening telefoonabonnement

Toestel Termijn Eenmalige kosten Totale bedrag toestel Bedrag toestel per maand
Apple iPhone 12 24 maanden €11,41,- €480,- €20,-
Samsung Galaxy S21 FE 24 maanden €11,41,- €480,- €20,-
Fairphone X5 Lite 24 maanden €11,41,- €384,- €16,-