Overstappen.nl neemt Komparu over | Overstappen.nl

Overstappen.nl neemt Komparu over

Overstappen.nl

Komparu

 

 

 

Vanaf vandaag is Overstappen.nl de nieuwe eigenaar van de affiliate white label business van Komparu. Hiermee kan het aanbod op Overstappen.nl worden uitgebreid en wordt de huidige positie van Overstappen.nl verstevigd.

 

Door de overname van de affiliate white label business van Komparu wordt er veel kennis aan Overstappen.nl toegevoegd. Frederik van der Veen, CEO van Overstappen.nl: “Voor veel diensten hebben wij al een eigen vergelijker en nemen we sterke posities in op de markt. Op het gebied van zorgverzekeringen zijn er echter nog veel mogelijkheden voor Overstappen.nl. Komparu heeft al veel kennis en ervaring geïnvesteerd in het ontwikkelen van een zorgvergelijker, welke wij nu kunnen gebruiken om ons aanbod uit te breiden. De eerste stap van deze overname is het implementeren van de zorgvergelijker. Op andere gebieden, zoals autoverzekeringen, kunnen wij onze reeds sterke positie juist verstevigen. Met deze overname versterken wij onze positie als vergelijker in één klap enorm.” 

In 2017 fuseerden de bedrijven Komparu en Knip met elkaar en vormden samen de Digital Insurance Group. Door deze fusie veranderde de core business van het bedrijf echter, waardoor er minder focus kwam te liggen op de affiliate white label business in Nederland. Chris Bakker, CPO en co-founder van Digital Insurance Group is verheugd met de overname. “We vinden het belangrijk dat er voldoende aandacht besteed wordt aan dit onderdeel van onze business, en deze aandacht konden wij de afgelopen tijd niet meer geven. Met Overstappen.nl hebben wij een goede nieuwe eigenaar gevonden die de business weer kan uitbouwen tot iets moois. Met de vergelijkers in beheer van Overstappen.nl doen ze waar we ze voor gemaakt hebben: Nederlanders helpen bij het maken van de juiste keuze en besparen op de vaste lasten.”  

In het aankomende zorgseizoen kun je voor het vergelijken en afsluiten van je zorgverzekering weer bij Overstappen.nl terecht. Zo helpen we heel Nederland aan de laagste vaste lasten, zonder gedoe.