Overstappen.nl verkozen tot Beste Website van het Jaar 2022!

Overstappen.nl verkozen tot beste website 2022!

Ja, we kunnen het nu officieel met je delen: Overstappen.nl is uitgeroepen tot Beste Website van het Jaar in de categorie ‘vergelijking’! Tijdens de Website van het Jaar verkiezing hebben we de online publieksprijs voor beste website in ontvangst mogen nemen. Onze klanten vinden dat wij de beste vergelijkingswebsite van Nederland zijn! Wat een eer!

Over de Website van het Jaar verkiezing

De Website van het Jaar is een online publieksprijs die wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Het publiek beoordeelt uit 39 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie en design. Ook konden zij aangeven in welke mate ze de site aanbevelen aan anderen. Per categorie zijn er twee awards:

  • Beste Website: de website of app met de beste inhoud, navigatie, design en hoogste aanbevelingsintentie.
  • Populairste Website: de website of app met de meeste stemmen binnen de categorie.

Overstappen.nl is in de categorie ‘vergelijking’ tot Beste Website verkozen. Onze website is beoordeeld op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Tijdens de verkiezing van 2022 is er in totaal 454.907 keer gestemd. De Website van het Jaar verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce.

Website van het Jaar Award

Overstappen.nl helpt je met besparen op vaste lasten

“Iedereen de laagste lasten zonder gedoe”, dat is waar wij voor staan. Bij Overstappen.nl staan we al 10 jaar klaar om iedereen te helpen met vergelijken, overstappen én natuurlijk besparen. Toch was 2022 ook voor ons ook een uitdagend jaar.

2022 was een bewogen jaar

De energiekosten bereikten recordhoogtes, de brandstofprijzen rezen de pan uit en de inflatie is in decennia niet zó hoog geweest. Tegelijkertijd was er door de hoge energieprijzen een beperkt aanbod in onze energievergelijker. Hierdoor was het lastig om te besparen op je energie.

Wij staan voor je klaar

Ondanks deze moeilijke periode blijft Overstappen.nl zich inzetten voor de maximale besparing op jouw vaste lasten. Zo hebben we met succes ons eigen energiecollectief georganiseerd, verbeterden we onze zorgvergelijker en lanceerden we onlangs onze eigen woonvergelijker. Al ons harde werk om je in deze moeilijke tijd te informeren en te helpen besparen wordt nu bekroond met deze mooie prijs. Iedereen die op ons heeft gestemd: heel erg bedankt!