Overstappen.nl wint de Shopping Award 2023!

Ja, we mogen het nu officieel met je delen: Overstappen.nl heeft de Shopping Award 2023 in de categorie Platformen & Marktplaatsen gewonnen. Tijdens de Shopping Award 2023 verkiezing hebben we de prijs voor beste webwinkel in ontvangst mogen nemen. Onze klanten vinden dat wij de beste webwinkel in de categorie Platformen & Marktplaatsen van Nederland zijn! Wat een eer!

Over de Shopping Award verkiezing

De Shopping Award is een online award die wordt uitgereikt aan de website die het beste uitblinkt in zijn categorie (publieksprijzen) of vakgebied (vakprijzen). Het publiek beoordeelt samen met een vakjury uit 36 categorieën zijn favoriet.

Overstappen.nl is in de categorie ‘Platformen & Marktplaatsen’ tot Beste Webwinkel verkozen. De Shopping Awards worden georganiseerd door de Stichting Shopping Awards (voorheen Stichting Nationale Thuiswinkel Awards). Deze stichting is in 2001 opgericht en heeft als doel: het organiseren én financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de digital commerce branche.

Shopping Award 2023

Overstappen.nl staat voor besparen op vaste lasten

Bij Overstappen.nl streven we naar de laagste lasten zonder gedoe voor iedereen. Al 10 jaar helpen we mensen met vergelijken, overstappen en besparen.

Het afgelopen jaar was het voor veel lastig om te besparen met de recordhoge energiekosten, stijgende brandstofprijzen en de hoogste inflatie in decennia. Door de kostenstijgingen was het aanbod in onze vergelijkers beperkt of minder aantrekkelijk

Ondanks deze moeilijke periode bleef Overstappen.nl zich inzetten voor maximale besparing op jouw vaste lasten. We hebben ons eigen energiecollectief opgezet, onze zorgvergelijker verbeterd en recentelijk onze eigen woonvergelijker gelanceerd. Ons harde werken om je te helpen in deze moeilijke tijd wordt nu bekroond met deze mooie prijs. We willen iedereen die op ons gestemd heeft hartelijk bedanken!

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.