Vergoeding Antidepressiva Verzekering

Als je je langere tijd heel neerslachtig voelt, kan het zijn dat je last hebt van een depressie. Antidepressiva kan dit gevoel helpen verminderen. Het medicijn kan je stemming beïnvloeden doordat het bepaalde stoffen in je hersenen in evenwicht brengt. Vanaf het moment dat je het medicijn begint te gebruiken kan het twee tot vier weken duren voordat je daadwerkelijk een effect merkt, daarnaast heeft antidepressiva niet op iedereen dezelfde invloed.

Vergelijk zorgverzekeringen

Alle zorgverzekeringen vergelijken

Om zeker te weten dat je dit jaar de meest volledige zorgverzekering hebt voor de laagste prijs, kun je het beste alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Vul je gegevens in, gebruik de filters en zie precies hoeveel je betaalt.

Verder lezen

Vergoed vanuit de basisverzekering

Vergoed vanuit de basisverzekering

Er zijn verschillende antidepressiva medicijnen en in het Geneesmiddelen Vergoeding Systeem (GVS) is vastgelegd of het medicijn wordt vergoed vanuit de basisverzekering. In sommige gevallen moet je een eigen bijdrage betalen voor medicijnen. Door de basisverzekeringen met elkaar te vergelijken kun je zien welke het beste bij jou past.

Vergoedingen voor antidepressiva per verzekeraar

Wil je weten wat de vergoeding voor een antidepressiva is per zorgverzekeraar? Bekijk dit eenvoudig in onze zorgvergelijker.

Zorgverzekering vergelijken

Het vergelijken van je zorgverzekering kan vanaf half november van elk jaar. Veel mensen weten niet dat de inhoud van het basispakket bij alle zorgverzekeraars gelijk is. De prijzen daarentegen kunnen wel flink uiteen lopen. Het is daarom belangrijk een goede vergelijking te maken en naar de goedkoopste zorgverzekering over te stappen, of een verzekering te kiezen met een beter passende dekking.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.