Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Vergoeding Antidepressiva Verzekering

Als je je langere tijd heel neerslachtig voelt, kan het zijn dat je last hebt van een depressie. Antidepressiva kan dit gevoel helpen verminderen. Het medicijn kan je stemming beïnvloeden doordat het bepaalde stoffen in je hersenen in evenwicht brengt. Vanaf het moment dat je het medicijn begint te gebruiken kan het twee tot vier weken duren voordat je daadwerkelijk een effect merkt, daarnaast heeft antidepressiva niet op iedereen dezelfde invloed.

Goedkoopste basispakketten met minimaal eigen risico

p/mnd:€ 101,95
 • Ziezo Selectief
 • Directe acceptatie
p/mnd:€ 105,85
 • Unive Zorg Select
 • Directe acceptatie
p/mnd:€ 105,95
 • Ziezo Basis
 • Directe acceptatie

Alle zorgverzekeringen vergelijken

Om zeker te weten dat je in 2019 de meest volledige zorgverzekering hebt voor de laagste prijs, kun je het beste alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Vul je gegevens in, gebruik de filters en zie precies hoeveel je betaalt.

Vul je gegevens in en check je besparing

Geslacht

Kies je geslacht

Geboortedatum

Vul je geboortedatum in Vul een geldige geboortedatum in

Huidige verzekeraar

Waarom is zorgverzekeringen vergelijken voor mij de moeite waard?

 • De premie van je huidige verzekeraar stijgt
 • In 2019 wijzigen de dekkingen en voorwaarden
 • Je bespaart op je aanvullende verzekeringen

Verder lezen

Vergoed vanuit de basisverzekering

Vergoedingen voor antidepressiva per verzekeraar

Vergoed vanuit de basisverzekering

Er zijn verschillende antidepressiva medicijnen en in het Geneesmiddelen Vergoeding Systeem (GVS) is vastgelegd of het medicijn wordt vergoed vanuit de basisverzekering. In sommige gevallen moet je een eigen bijdrage betalen voor medicijnen. Door de basisverzekeringen met elkaar te vergelijken kun je zien welke het beste bij jou past.

Vergoedingen voor antidepressiva per verzekeraar

Deze vergoedingen gelden voor een 25-jarige vrouw en hebben betrekking op het jaar 2019. Kijk voor de persoonlijke polisvoorwaarden altijd op de website van de zorgverzekeraar.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Overstappen.nl werkt dagelijks aan het accuraat bijhouden van de informatie omtrent zorgverzekeringen. De zorgbranche is echter een snel veranderend landschap. Voor het beste advies neem je contact op met je huisarts. Kijk ook altijd eerst naar de specifieke polisvoorwaarden in onze vergelijker.

Zorgverzekering 2019

Het vergelijken van je zorgverzekering 2019 kan vanaf half november 2019. Je zorgverzekering vergelijken 2019 is altijd verstandig. Veel mensen weten niet dat de inhoud van het basispakket bij alle zorgverzekeraars gelijk is. De prijzen daarentegen kunnen wel flink uiteen lopen. Het is daarom belangrijk een goede vergelijking te maken en naar de goedkoopste zorgverzekering over te stappen, of een verzekering te kiezen met een beter passende dekking.

Waarom is zorgverzekeringen vergelijken voor mij de moeite waard?

 • De premie van je huidige verzekeraar stijgt
 • In 2019 wijzigen de dekkingen en voorwaarden
 • Je bespaart op je aanvullende verzekeringen
Zorgverzekering vergelijken