Vergoeding Laxeermiddelen Verzekering | Overstappen.nl

Vergoeding Laxeermiddelen Verzekering

Door te weinig te bewegen, te drinken of te weinig vezels te eten kun je last krijgen van obstipatie, maar ook genetische aanleg kan dit veroorzaken. In dit geval zit je ontlasting vast en heb je een vertraagde stoelgang. Je kunt tijdelijk laxeermiddelen gebruiken om je stoelgang weer op gang te krijgen.

Inhoudsopgave

Vergoed vanuit de basisverzekering

Obstipatie kan ongemakkelijk en pijnlijk zijn doordat je een opgeblazen gevoel hebt of buikpijn en moeilijk je ontlasting kwijt kunt. Als je chronisch last hebt van obstipatie en hierdoor langdurig laxeermiddelen moet gebruiken worden deze vergoed vanuit de basisverzekering. Alle basisverzekeringen vergoeden dezelfde medische hulp, vergelijk daarom hier welke verzekering de voordeligste premie heeft.

Vergoedingen voor laxeermiddelen per verzekeraar

Deze vergoedingen hebben betrekking op aankomende jaar. Kijk voor de persoonlijke polisvoorwaarden altijd op de website van de zorgverzekeraar.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Overstappen.nl werkt dagelijks aan het accuraat bijhouden van de informatie omtrent zorgverzekeringen. De zorgbranche is echter een snel veranderend landschap. Voor het beste advies neem je contact op met je huisarts. Kijk ook altijd eerst naar de specifieke polisvoorwaarden in onze vergelijker.