Vergoeding Verdoving Verzekering

Behandelingen bij de tandarts of mondhygiëniste kunnen in sommige gevallen pijnlijk zijn waardoor je kan kiezen voor een verdoving. Er zijn verschillende soorten verdovingen die worden afgestemd op de behandeling. De verdoving is plaatselijk zodat je tijdens de behandeling geen pijn voelt.

Inhoudsopgave

Waarom is zorgverzekeringen vergelijken voor mij de moeite waard?

  • De premie van je huidige verzekeraar stijgt
  • In 2020 wijzigen de dekkingen en voorwaarden
  • Je bespaart op je aanvullende verzekeringen

Gratis voor kinderen

Voor kinderen onder de 18 is een verdoving gratis, voor mensen boven de 18 wordt een verdoving wel in rekening gebracht. Je kunt een aanvullende verzekering afsluiten om deze kosten te dekken.

Vergoedingen voor een verdoving per verzekeraar

Deze vergoedingen gelden voor een 25-jarige vrouw en hebben betrekking op het jaar 2019. Kijk voor de persoonlijke polisvoorwaarden altijd op de website van de zorgverzekeraar.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Overstappen.nl werkt dagelijks aan het accuraat bijhouden van de informatie omtrent zorgverzekeringen. De zorgbranche is echter een snel veranderend landschap. Voor het beste advies neem je contact op met je huisarts. Kijk ook altijd eerst naar de specifieke polisvoorwaarden in onze vergelijker.