OnsBrabantNet | Bekijk de pakketten van OnsBrabantNet

OnsBrabantNet

Contactgegevens
Vergelijk alles in 1 pakketten

OnsBrabantNet is een glasvezelprovider die al sinds 2004 actief is. Het is de meest ervaren aanbieder van internet, televisie en bellen via glasvezel. Inmiddels heeft OnsBrabantNet zo’n 60.000 tevreden huishoudens in Noord-Brabant. Het bedrijf voelt zich betrokken bij zijn klanten en wil net een stapje verder gaan in het bieden van service en aandacht.

Glasvezeldiensten

Via glasvezel is supersnel en stabiel internet mogelijk. De download- en uploadsnelheid is hetzelfde. Dit in tegenstellingen tot andere internetverbindingen waarbij de uploadsnelheid veel lager ligt. Vanaf 2006 heeft de firma Reggefiber (voorheen NEM Brabant) alle OnsBrabantNet gemeenten voorzien van een glasvezelnetwerk tot in de woning.

Pakketten

OnsBrabantNet biedt pakketten met internet, televisie en vast bellen. De firma Glashart Media is de partner die de dienst Radio en Televisie (zowel analoog als digitaal) verzorgt. Via een postcodecheck op de website van de glasvezelprovider kunnen inwoners van Noord-Brabant nagaan of OnsBrabantNet beschikbaar is op het huisadres.

Over OnsBrabantNet

OnsBrabantNet is een glasvezelinternet provider in de gemeenten rondom Eindhoven. De glasvezelprovider werkt met intern opgeleide glasvezeladviseurs die bij geïnteresseerde huishoudens langs gaan om hen te informeren over de mogelijkheden van glasvezel. OnsBrabantNet was onderdeel van Edutel, maar is overgenomen door KPN. De internetaanbieder blijft onder de eigen naam opereren.

OnsBrabantNet niet in de vergelijker

In onze vergelijker vind je aan de hand van een postcodecheck snel de beschikbare landelijke internetaanbieders op je adres. Je krijgt een top 3 van de goedkoopste abonnementen en pakketten. OnsBrabantNet is niet in onze vergelijker opgenomen.

Zelf OnsBrabantNet vergelijken

Woon je in provincie Noord-Brabant? Desgewenst kun je zelf de beste aanbiedingen van Overstappen.nl vergelijken met het aanbod van OnsBrabantNet. Vervolgens kies je het beste en/of voordeligste pakket of abonnement.