Stipte | Bekijk hier alle Stipte abonnementen - Overstappen.nl

Stipte

stipte-logo-transparant

Contactgegevens
Vergelijk alles in 1 pakketten

Stipte (voorheen Scarlet) biedt aan consumenten de beste prijs-kwaliteitsverhouding die in de markt te vinden is. Stipte biedt via zowel glasvezel als ADSL een breed pakket aan diensten aan: internet, vaste telefonie, mobiel internet, mobiele telefonie, digitale tv en aanvullende diensten. 

Klanttevredenheid

Stipte streeft hierbij naar maximale klanttevredenheid. Doordat Stipte zich exclusief richt op het werven van particuliere consumenten, is ook de service specifiek afgestemd op deze groep consumenten.

Prijs-kwaliteitverhouding

De internetaanbieder streeft naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Doel is om producten en diensten aan te bieden voor een lagere prijs dan andere aanbieders, met dezelfde of zelfs hogere kwaliteit.

Ontstaansgeschiedenis

Scarlet is de voorganger van Stipte. In het voorjaar van 2014 veranderde de naam. Scarlet was de provider die in 2004 als eerste combinatiepakketten aanbood met ADSL-internet, vaste telefonie en mobiele telefonie. Scarlet begon 15 jaar geleden met het grootschalig aanbieden van Carrier Pre Selectie diensten.

Stipte vergelijken met andere providers

Wil je nagaan of Stipte voor jou de beste keuze is? In onze vergelijker ga je eenvoudig na of er geen goedkopere of betere internetaanbieder op je adres beschikbaar is. Wij tonen een overzicht van de scherpste aanbiedingen met internet, bellen en/of tv.

Zelf opzeggen

Stipte biedt helaas geen overstapservice aan. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je huidige aanbieder. Controleer altijd je contract (eventuele einddatum en opzegtermijn). Zeg pas op als je van je nieuwe provider een bevestigingsbrief hebt ontvangen met de opleverdatum.