XS4ALL | Alle informatie | Internet v.a. € 51 | Overstappen.nl

XS4ALL

Contactgegevens
020 398 76 66
Vergelijk alles in 1 pakketten

XS4ALL werd in 1993 opgericht door vier internetpioniers. De internetprovider is al vijf jaar op een rij door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste provider. Het bedrijf staat voor uitstekende service, veilige en hoogwaardige internetdiensten en maatschappelijke betrokkenheid.

Sinds 1998 was XS4ALL een dochteronderneming van KPN. In januari van 2019 maakte KPN bekend te willen stoppen met XS4ALL. Een grote online petitie en oprichting van een actiegroep was het gevolg. De internetpioniers van XS4ALL hebben met voldoende steun een nieuwe internetprovider opgericht, genaamd Freedom. Neem een kijkje in onze internetvergelijker als je geïnteresseerd bent in een provider die zich hard maakt voor een open en veilig internetgebruik.

Per vrijdag 24 december 2021 is het niet langer meer mogelijk om een product te bestellen op XS4ALL.nl. Huidige klanten van XS4ALL worden verzocht op een internetproduct bij KPN te bestellen of over te stappen op een andere provider. Doe je niks dan worden begin 2023 alle huidige internetproducten van XS4ALL automatisch overgezet naar de systemen van KPN.

Vergelijk alle XS4ALL pakketten

Over XS4ALL

XS4ALL is in 1993 opgericht en is volgens de Consumentenbond vijf jaar de beste provider in Nederland benoemd. De vier oprichters wilden dat iedereen toegang kreeg tot internet (Access for all) en richtten een stichting op die internettoegang voor particulieren regelde. In 1998 werd het internetbedrijf een zelfstandig onderdeel van internetaanbieder KPN. In de daaropvolgende jaren werden diverse internetaanbieders overgenomen.

XS4ALL is uitgegroeid tot een maatschappelijk betrokken internetprovider. De idealistische internetprovider maakt zich hard voor privacy en veiligheid. De internetaanbieder is politiek actief en schrijft regelmatig publicaties over het internet en de samenleving. De aanbieder streeft naar een open, vrij en ongereguleerd internet.

Producten XS4ALL

De internetprovider zet zich sterk in om storingen te voorkomen en krijgt goede testresultaten in tests van de Consumentenbond. Naast internetabonnementen, biedt de internetaanbieder ook diverse combinatiepakketten aan.

Ze bieden de volgende pakketten aan:

  • Internet & televisie
  • Alles-in-1
  • Internet & bellen
  • Internet

Je kan er voor kiezen om zelf een abonnement samen te stellen.

Internet van XS4ALL

Bij de internetprovider kan je kiezen uit vijf internetpakketten, van basic tot pro. De internetsnelheid gaat van 50 mBit/s tot 500 Mbit/s, afhankelijk van welk pakket je kiest.

Bij je internetabonnement krijg je gratis installatie & WiFi-check door een monteur, F-Secure beveiliging, elke maand gratis 500MB mobiel internet en een WiFi-versterker voor optimaal bereik.

TV van XS4ALL

Je kan televisie alleen afsluiten in combinatie met internet. Je kan kiezen uit vier pakketten, de specificaties zie je onder het kopje ‘internet van XS4ALL’.

Daarnaast krijg je 60 zenders, waarvan 33 in HD. Je kan programma’s gratis opnemen, pauzeren en terugkijken en ontvangt 2 TV-ontvangers.

Alles in 1 van XS4ALL

XS4ALL biedt vier alles-in-1-pakketten. De internetsnelheid varieert van 50 Mbit/s tot 500 Mbit/s, afhankelijk van je pakket.

Ook ontvang je 60 televisiezenders, waarvan 33 in HD. Televisieprogramma’s kan je gratis opnemen en terugkijken tot 7 dagen. Daarnaast krijg je 2 TV-ontvangers toegestuurd en kan je voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers.

Glasvezel van XS4ALL

Wil je een glasvezelverbinding? Dit is mogelijk bij XS4ALL. De snelheid gaat van 50 Mbit/s tot 500 Mbit/s. De glasvezelverbinding van de internetprovider is door de Consumentenbond met een 9 beoordeeld, de hoogste waardering van alle providers. Je betaalt geen meerprijs voor een glasvezelverbinding. Daarnaast biedt XS4ALL een ADSL of VDSL verbinding.

XS4ALL vergelijken en afsluiten

Ben je van plan na te kijken of je huidige provider nog steeds de beste keuze is? Internet vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en kijk na of de internetprovider die jij op het oog hebt de beste deal heeft.

Wil je een internetabonnement afsluiten? Dit kan helaas niet meer bij XS4ALL. Wel kan je via de vergelijker kiezen voor de opvolger van XS4ALL, Freedom. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. De internetprovider heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.