Ben abonnement met telefoon | vergelijk bij Overstappen.nl

Ben telefoonabonnement

Ben telefoonabonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle telefoonabonnementen van Ben. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Ben

Ben is een Nederland georiënteerde telecomaanbieder op het netwerk van T-Mobile. Omdat Ben geen eigen netwerk heeft, besparen ze kosten, waardoor zij doorgaans goedkoper zijn dan concurrenten met een eigen netwerk. Ben richt zich ook in de kern tot de wat ‘jongere doelgroep’, die graag prijsbewuste keuzes maakt.
Ben logo

Ben abonnement met telefoon

Bij Ben kan je zowel sim only abonnementen als telefoonabonnementen afsluiten. Het voordeel van een abonnement met een telefoon is dat je alles gelijk in huis hebt. Bij de keuze van je bundel kies je uit data en belminuten. Niet zeker hoeveel je nodig hebt? Geen zorgen, bij Ben kan je je bundel maandelijks aanpassen. Hierdoor zit je niet vast aan ongewenste data en belminuten die je niet gebruikt.

Voordelen Ben telefoonabonnement

Gratis nummerbehoud

Als klant van Ben kan je gratis je nummer overzetten. Zeker handig als je nog geen klant bent van Ben!

Maandelijks opzegbaar

Stel je maandelijks af naar je wensen. Hierdoor bespaar je geld en zit je niet vast aan een ongewenste bundel.

MB pauze

Wil je onverwachte kosten vermijden? Bij Ben heb je de mogelijkheid om een MB pauze in te lassen. Ook handig als je een kind hebt die iets te veel op zijn of haar telefoon zit.

Ben goedkoopste abonnement

Het goedkoopste abonnement van Ben kost €7,50 per maand. Hiervoor krijg je een Alcatel 30.80 128GB met 200 Belminuten en SMS, maar zonder data. Het abonnement heeft een looptijd van 2 jaar.

Aanbiedingen van Ben

Bij geselecteerde toestellen ontvang je een extra accessoire. Vergeet dan niet je kado te claimen! Het claimen van je kado kan via de site van Ben. Op de hoogte zijn van de laatste deals? Check dan het aanbod in de vergelijker.

Voorbeeldberekening telefoonabonnement

Toestel Termijn Eenmalige kosten Totale bedrag toestel Bedrag toestel per maand
Apple iPhone 12 24 maanden €6,41,- €726,41,- €30,-
Samsung Galaxy S22 24 maanden €6,41,- €630,41,- €26,-
Google Pixel 6A 24 maanden €6,41,- €366,41,- €15,-