hollandsnieuwe telefoonabonnement

hollandsnieuwe telefoonabonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle telefoonabonnementen van hollandsnieuwe. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over hollandsnieuwe

In 2011 is hollandsnieuwe opgericht en is sindsdien uitsluitend actief in Nederland. De provider biedt zowel prepaid, sim only en telefoonabonnementen. hollandsnieuwe maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Hierdoor kan je altijd snel en veilig internet verwachten.
hollandsnieuwe logo

hollandsnieuwe abonnement met telefoon

Bij hollandsnieuwe kan je ook abonnementen afsluiten in combinatie met een telefoon. Het voordeel tegenover een sim only of prepaid simkaart is dat je niet nog een los toestel moet bestellen.

Bij hollandsnieuwe maak je zelf de keuze voor je toestel en abonnement. Zo kan je kiezen uit 18 modellen van Apple, Samsung en OPPO. Hiernaast kies je dus een bundel bestaande uit data en SMS en belminuten. Hoewel dit duur lijkt is dit meestal goedkoper dan het zelf los bestellen van een telefoon en abonnement. Zo profiteer je bijvoorbeeld van combivoordelen.

Voordelen hollandsnieuwe telefoonabonnement

Combivoordeel Ziggo (internet) klanten

Heb je thuis internet van Ziggo? Dan ontvang je dubbel tegoed en een gratis Ziggo tv-pakket.

Scherp geprijsd

hollandsnieuwe biedt voordelige abonnementen. Dit kan omdat hollandsnieuwe geen eigen netwerk heeft en daarom op de kosten bespaart.

1MB = 1 belminuut = 1 SMS

Bij hollandsnieuwe kies je voor een totaal aantal MB’s, belminuten en SMS. Zo verbruik je alleen waar nodig.

hollandsnieuwe goedkoopste abonnement

Het voordeligste telefoonabonnement van hollandsnieuwe kost €12 per jaar. Hiervoor krijg je een Samsung Galaxy A14, met 2500 MB/MIN/SMS. Je betaalt wel eenmalige kosten van €11,36. Het contract heeft een looptijd van 2 jaar.

Aanbiedingen van hollandsieuwe

hollandsnieuwe biedt meestal kortingen op populaire modellen. Wil je weten wat de nieuwste aanbiedingen zijn van hollandsnieuwe? Bekijk dan het aanbod in de vergelijker.

Voorbeeldberekening telefoonabonnement

Toestel Termijn Eenmalige kosten Totale bedrag toestel Bedrag toestel per maand
Apple iPhone 13 24 maanden €144,- €576,- €24,-
Samsung Galaxy S23 24 maanden €192,- €768,- €24,-
OPPO A78 24 maanden €0,- €240,- €10,-

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.