KPN telefoonabonnement

KPN telefoonabonnement vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle telefoonabonnementen van KPN. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over KPN

KPN is een Nederlands telecommunicatiebedrijf dat producten en diensten aanbiedt als vaste- en mobiele telefonie, internet en tv. Het Nederlandse bedrijf bestaat sinds 1989 en is gevestigd in Rotterdam.
KPN logo

KPN abonnement met telefoon

KPN biedt zowel sim only abonnementen aan als telefoonabonnementen, bestaande uit een maandelijkse bundel en toestel. Het grote voordeel van een KPN abonnement met een telefoon is dat je zelf niet los een abonnement en telefoon hoeft aan te schaffen. Je ontvangt een toestel in combinatie met een bundel, waardoor je gelijk gebruik kunt maken van je gekozen data en belminuten. Daarnaast betaal je maandelijks een vast bedrag, waardoor je niet zelf in één keer een grote uitgave hoeft te doen.

Als klant van KPN heb je keuze in welk toestel je wilt, hoeveel data (GB’s), SMS- en belminuten en voor welke termijn (12 of 24 maanden). Daarnaast heb je de keuze om voor een e-sim of (fysieke) simkaart te kiezen. Dit ligt meestal ook aan het toestel dat je kiest. Bij KPN heb je een aanbod van 54 verschillende telefoons. Hieronder vallen bekende modellen als Apple, Samsung en Xiaomi.

Voordelen KPN telefoonabonnement

Onderling MB’s delen

Als klant van KPN kan je MB’s delen met personen op hetzelfde adres. Deze personen moeten uiteraard ook een abonnement hebben bij KPN.

Klantvoordeel

Als huidige klant van KPN of XS4ALL ontvang je extra klantvoordeel. Zo ontvang je tot €7,50 korting per maand, krijg je een gratis ‘Pluspakket’ en €5 entertainment korting.

Gratis nummerbehoud

Wil je graag je nummer behouden? KPN regelt dit gratis voor jou!

KPN goedkoopste telefoonabonnement

Het goedkoopste abonnement in combinatie met telefoon is het model ‘Samsung Galaxy A14 64GB’. De bijbehorende bundel bestaat uit 3GB per maand en 150 SMS en belminuten. De looptijd van dit abonnement is 2 jaar.

Aanbiedingen van KPN

KPN hanteert bij een groot aantal modellen een ‘inruildeal’ of ‘smartpakker’. Zo ontvang je bijvoorbeeld korting bij het inruilen van je oude toestel of krijg je een extra accessoire bij je aankoop. Kijk in de vergelijker voor de specifieke deals per toestel.

Voorbeeldberekening telefoonabonnement

 

Toestel Termijn Eenmalige kosten Totale bedrag toestel Bedrag toestel per maand
Samsung Galaxy S23 24 maanden €0,- €720,- €30,-
Apple iPhone 13 24 maanden €0,- €672,- €28,-
Xiaomi Redmi Note 11 24 maanden €31,41,- €216,- €9,-

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.