Vodafone abonnement met telefoon | vergelijk bij Overstappen.nl

Vodafone telefoonabonnement

Vodafone telefoonabonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle telefoonabonnementen van Vodafone. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Vodafone

Vodafone is een wereldwijde provider die zijn producten en diensten aanbiedt in meer dan 20 landen. Vodafone heeft een diverse aanbod verdeeld over mobiele en vaste telefonie, internet en televisie.
Vodafone logo

Vodafone abonnement met telefoon

De provider Vodafone biedt zowel sim only abonnementen aan, als abonnementen met een telefoon. Een abonnement in combinatie met een telefoon, voorziet in het gemak dat alles voor je geregeld wordt. Zo ontvangt de klant voor een maandelijks bedrag een toestel, de gekozen databundel en belminuten. Je hoeft dus ook niet in één keer een hoog bedrag uit te geven aan een toestel, maar je spreidt dit over een periode van 1 tot 2 jaar uit.

Bij Vodafone heb je keuze uit 28 telefoons, nieuw of refurbished. Alle abonnementen hebben een looptijd van 1 tot 2 jaar. Je betaalt uiteraard een hogere maandelijkse vergoeding of een hogere eenmalige vergoeding, als je kiest voor een korte contractduur. Bij sommige telefoons moet je een eenmalige vergoeding betalen. Let daarom goed op wat er in de vergelijker staat!

Voordelen Vodafone telefoonabonnement

Kies voor refurbished toestel

Vodafone werkt samen met Renewd iPhone, die toestellen refurbished en daarna aanbiedt in combinatie met een abonnement. Dit is uiteraard een stuk goedkoper, maar ook goed voor het milieu.

Deel je data

Met Red Together van Vodafone kan je data delen met vrienden en familie. Een goede keuze om te combineren met je toestel.

Supersnelle 5G netwerk

De abonnementen van Vodafone draaien op het snelle 5G netwerk. Check wel altijd even of dit opgaat met jouw gekozen toestel.

Vodafone goedkoopste abonnement

Het goedkoopste abonnement is in combinatie met een Renewd Apple iPhone SE2020. Hierbij sluit je een ‘Start M’ bundel af, bestaande uit 2.5GB data en 150 SMS en belminuten. Je betaalt eenmalig €48 en daarna maandelijks €11.

Aanbiedingen Vodafone

De aanbiedingen van Vodafone bestaan meestal uit kortingen in combinatie met het wegnemen van eventuele aansluitingskosten. Daarnaast hanteert Vodafone ook ‘runners deals’ voor geselecteerde toestellen. Neem een kijkje in de vergelijker als je van de meeste recente acties wilt profiteren.

Voorbeeldberekening telefoonabonnement

Toestel Termijn Eenmalige kosten Totale bedrag toestel Bedrag toestel per maand
Apple iPhone 14 24 maanden €0,- €768,- €32,-
Samsung Galaxy S23 24 maanden €0,- €672,- €28,-
OPPO A78 24 maanden €48,- €216,- €7,-