Geld lenen ribbon

Interbank

Interbank-kredietverstrekker

Contactgegevens
Vergelijk leningen

Met 150.000 klanten is Interbank één van de grootste aanbieders van consumptief krediet in Nederland. In 1923 is het fundament gelegd toen de Industriële Disconto Maatschappij werd opgericht. Hierdoor werd het mogelijk voor particulieren om geld te lenen. 96 jaar later is dit nog steeds onveranderd gebleven en kunnen consumenten terecht bij Interbank voor hun lening. Interbank zorgt ervoor dat je een passend aanbod krijgt op basis van jouw leendoel en wensen.

Interbank onderdeel van Crédit Agricole S.A.

Interbank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Dit is een dochter van Crédit Agricole S.A., één van de grootste financiële instellingen van Europa. Kredietverstrekker Interbank is een gevestigde naam met veel expertise in financiële dienstverlening.

Interbank staat tevens geregistreerd bij de autoriteit van financiële markten, de Nederlandsche bank en is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland.

Interbank biedt verschillende leningen aan voor verschillende leendoelen. Als je bijvoorbeeld wilt verbouwen, een restschuld wilt financieren of eenmalig een flinke uitgave wilt doen, bij Interbank kan je terecht voor een gepaste lening. Bij Interbank ben je tevens aan het goede adres voor een auto, motor, boot of caravan financiering.

Interbank biedt een doorlopend krediet en een persoonlijke lening aan. Op basis van jouw leendoel kan je een gepast aanbod ontvangen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.