Interbank | Lening afsluiten | Overstappen.nl
Geld lenen kost geld

Interbank

Contactgegevens
0900 - 8688
info@interbank.nl
www.interbank.nl
Vergelijk leningen

Vanaf 1 oktober 2022 is het niet meer mogelijk om een nieuwe lening bij Interbank aan te vragen. Voor de klanten die al een lening bij Interbank hebben afgesloten verandert er niets. Zij zullen nog steeds dezelfde dienstverlening ontvangen vanuit Interbank. 

Wil je graag een persoonlijke lening afsluiten? In onze vergelijker kan je alle actieve kredietverstrekkers makkelijk en snel met elkaar vergelijken.

Snel navigeren naar

Over Interbank

Interbank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Dit is een dochter van Crédit Agricole S.A., één van de grootste financiële instellingen van Europa. Interbank is een gevestigde naam met veel expertise in financiële dienstverlening.
Interbank staat tevens geregistreerd bij de autoriteit van financiële markten, de Nederlandsche bank en is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland.

Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening is makkelijk en snel aan te vragen via Overstappen.nl. Na het aanvragen van een offerte wordt je aanvraag beoordeeld. Als alles in orde is en je voldoet aan de voorwaarden, dan wordt het leenbedrag uitgekeerd. Gedurende de aflosperiode staat het rentepercentage vast, zijn er geen verborgen kosten en kun je altijd boetevrij extra aflossen.

Doorlopend krediet

De meeste kredietverstrekkers bieden op dit moment geen doorlopend krediet meer aan. Op verzoek van de ACM (de Autoriteit Financiële Markten) mogen kredietverstrekkers minder tot geen doorlopende krediet verstrekken. De veel te flexibele leenvorm kent namelijk te veel risico’s die men in financiële problemen kan brengen. Op Overstappen.nl kun je daarom ook geen doorlopend krediet meer vergelijken en afsluiten.

Hoeveel geld kan je maximaal lenen bij een kredietverstrekker?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij een kredietverstrekker, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteert elke kredietverstrekker dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze maximale lening calculator. Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlKredietverstrekker
Vergelijken van kredietverstrekkerspluspuntminpunt
Aanvraag controlerenpluspuntminpunt
Eerste beoordelingsgesprekpluspuntminpunt
BKR-toetsing en controle leencapaciteitpluspuntminpunt
Aanvraag opsturenpluspuntminpunt
Offerte aanmakenminpuntpluspunt
(Digitale) Offerte opsturen naar klantpluspuntminpunt
Uitbetaling (maandelijkse) leningminpuntpluspunt
Beheren en afhandeling van de leningminpuntpluspunt
Nabellen over lening en aflossingpluspuntminpunt 

Vergelijk alle leningen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kan bij ons leningen vergelijken en vrijblijvend een offerte opvragen.