Ribank | Lenen via Ribank | Bekijk alle informatie - Overstappen.nl
Geld lenen kost geld

Ribank

Contactgegevens
Vergelijk leningen

Vanaf 1 februari 2023 is het niet meer mogelijk om een nieuwe lening bij Ribank aan te vragen. Voor de klanten die al een lening bij Ribank hebben afgesloten, zal er op korte termijn een overdracht plaatsvinden van kredieten naar Findio N.V. Dit betekent dat het krediet en de dienstverlening overgaat naar Findio N.V.

Wil je graag een persoonlijke lening afsluiten? In onze vergelijker kan je alle actieve kredietverstrekkers makkelijk en snel met elkaar vergelijken.

Snel navigeren naar

Over Ribank

Financieringsmaatschappij Ribank N.V. is onderdeel van Agricole Consumer Finance Nederland B.V. en is daarmee weer onderdeel van de Franse multinational Crédit Agricole S.A. (FCA) één van de grootste banken van Europa. Op 1 februari is Findio N.V. onderdeel geworden van FCA Capital B.V. en heeft de kredieten en dienstverlening van Ribank overgenomen.

Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening is makkelijk en snel aan te vragen via Overstappen.nl. Na het aanvragen van een offerte wordt je aanvraag beoordeeld. Als alles in orde is en je voldoet aan de voorwaarden, dan wordt het leenbedrag uitgekeerd. Gedurende de aflosperiode staat het rentepercentage vast, zijn er geen verborgen kosten en kun je altijd boetevrij extra aflossen.

Doorlopend krediet

De meeste kredietverstrekkers bieden op dit moment geen doorlopend krediet meer aan. Op verzoek van de ACM (de Autoriteit Financiële Markten) mogen kredietverstrekkers minder tot geen doorlopende krediet verstrekken. De veel te flexibele leenvorm kent namelijk te veel risico’s die men in financiële problemen kan brengen. Op Overstappen.nl kun je daarom ook geen doorlopend krediet meer vergelijken en afsluiten.

Hoeveel geld kan je maximaal lenen bij een kredietverstrekker?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij een kredietverstrekker, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteert elke kredietverstrekker dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze maximale lening calculator. Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlKredietverstrekker
Vergelijken van kredietverstrekkerspluspuntminpunt
Aanvraag controlerenpluspuntminpunt
Eerste beoordelingsgesprekpluspuntminpunt
BKR-toetsing en controle leencapaciteitpluspuntminpunt
Aanvraag opsturenpluspuntminpunt
Offerte aanmakenminpuntpluspunt
(Digitale) Offerte opsturen naar klantpluspuntminpunt
Uitbetaling (maandelijkse) leningminpuntpluspunt
Beheren en afhandeling van de leningminpuntpluspunt
Nabellen over lening en aflossingpluspuntminpunt 

Vergelijk alle leningen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kan bij ons leningen vergelijken en vrijblijvend een offerte opvragen.