Internetaanbieder KabelNoord | Overstappen.nl

KabelNoord

Contactgegevens
Vergelijk alles in 1 pakketten

KabelNoord is een Nederlandse aanbieder van kabeltelevisie, digitale telefonie en internet. De officiële naam van de provider is Kabeltelevisie Noord-Oost Friesland NV. KabelNoord werd in 1979 opgericht als Gemeenschappelijke Regeling met als doel om zo veel mogelijk huishoudens aan te sluiten op de kabel. 

Verzorgingsgebied

Het kabelnetwerk ligt in de gemeenten:

  • Ameland
  • Dantumadiel
  • Dongeradeel
  • Kollumerland c.a.
  • Schiermonnikoog
[esos-buttons title=”Vergelijk internetaanbieders” size=”pijl” funnel=”internet-bellen-tv” url=”/internet-bellen-tv/?step=2&type=ibt&zip=&nr=&t=Kabelnoord”]

Telecomaanbod KabelNoord

KabelNoord biedt verschillende pakketten aan. Losse tv, internet en telefonie maar ook 3-in-1 pakketten. De 3-in-1 pakketten zijn vaak het voordeligst. De infrastructuur van KabelNoord bestaat uit een netwerk van glasvezel en coaxkabel. De hoofdstructuur bestaat uit glasvezelkabel. Voor internet kan er gekozen worden tussen verschillende aanbieders: KabelNoord of Ziggo.

KabelNoord niet in de vergelijker

In onze vergelijker kun je eenvoudig alles-in-een en losse abonnementen van landelijke providers vergelijken. Vul je postcode in en wij tonen de beschikbare providers op je adres. KabelNoord is niet in onze vergelijker opgenomen.

Zelf KabelNoord vergelijken

Woon je in Oost-Groningen? Desgewens kun je de beste aanbiedingen in onze vergelijker naast het aanbod van KabelNoord leggen. Vervolgens maak je je keuze. Stap over, profiteer van overstapkortingen en bespaar.

[esos-buttons title=”Vergelijk internetaanbieders” size=”pijl” funnel=”internet-bellen-tv” url=”/internet-bellen-tv/?step=2&type=ibt&zip=&nr=&t=Kabelnoord”]