Salland Zorgverzekeringen maakt zorgpremie bekend | Overstappen.nl
09-11-2023

Salland Zorgverzekeringen maakt zorgpremie bekend

Lees hier wat er volgend jaar verandert aan de kosten voor de basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen.

2 minuten 10-11-2023
Eva van Erk
Zorgexpert

In 2024 ga je € 11,00 per maand meer betalen voor een basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen. In 2023 betaalde je nog € 134,90 per maand bij Salland, volgend jaar wordt dit € 145,90 per maand. De basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen is een naturapolis.

Zorgpremie lager dan verwacht

De zorgpremie valt lager uit dan verwacht volgens Salland Zorgverzekeringen, een van de oudste zorgverzekeraars van Nederland. De lagere premie heeft volgens Petra Teunis, voorzitter directieteam Salland Zorgverzekeringen, te maken met de organisatie en toegankelijkheid van de gezondheidszorg in de regio. De verzekeraar zet onder andere in op meer preventie en leefstijlverbetering om zo het aantal ernstige gezondheidsproblemen én bijbehorende kostbare behandelingen vroegtijdig te voorkomen of te minimaliseren.

Overzicht van alle zorgpremies

Ben je benieuwd hoe de zorgpremie van Salland Zorgverzekeringen zich verhoudt tot de zorgpremies van de andere verzekeraars? Bekijk dan onze zorgpremie pagina. Daar vind je een overzicht van alle zorgpremies die tot nu toe bekend zijn.

12 november zijn alle zorgpremies bekend

Zorgverzekeraars hebben tot 12 november 23.59 uur de tijd om hun zorgpremies voor 2024 bekend te maken. Dat betekent dat je vanaf 13 november kan vergelijken. Wil je een seintje ontvangen zodra je kunt vergelijken? Meld je dan aan voor onze Zorg Alert.

Eva van Erk
Zorgexpert
2 minuten 10-11-2023

Over onze expert

Eva is onze expert in zorgverzekeringen. Ze werkt inmiddels heel wat jaren in de zorgbranche en kent het klappen van de zweep. Haar kennis en ervaring deed zij op als productmanager bij een zorgverzekeraar. Zij kent de ins and outs van zorgverzekeringen en vertelt je graag hoe jij je voordeel kunt doen met de laatste ontwikkelingen op de zorgverzekeringsmarkt.

Terug naar boven