Eva, onze Zorgverzekering en Kredietexpert | Overstappen.nl

Eva, onze Zorgverzekering en Kredietexpert

Zorgverzekering en Kredietexpert

Maak kennis met Eva

“Hoi, ik ben Eva. Wat leuk dat je meer over mij te weten wil komen! Als Zorgverzekering en Kredietexpert bij Overstappen is het mijn taak om jou van de beste zorgdeals te voorzien en zorg ik ervoor dat je leningen bij ons kunt vergelijken. Hiervoor maak ik afspraken met zorgverzekeraars en kredietverstrekkers die in onze vergelijker terecht willen komen. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de meest actuele premies en leningen kunt vergelijken tegen de laagste rente. Ook houd ik je op de hoogte van het laatste nieuws over zorg en consumptieve kredieten.”

Eva van Erk,
Domeinmanager Zorg en Leningen

Zorgverzekering en Kredietexpert Eva

Overstappen.nl in de media

De Telegraaf

Nieuwe vrije artsenkeuze steeds vaker op de helling

Volledig zelf kunnen kiezen door welke zorgaanbieder je wordt behandeld, dat is volgend jaar weer een stuk lastiger. Steeds minder zorgverzekeraars bieden een restitutiepolis aan waarbij je die vrije keus hebt. Waren er dit jaar nog vijftien restitutiepolissen, in 2023 zijn het er nog maar zes.

Lees meer

 
 
Leningen.nl
 
 

Nederlanders hebben moeite om uit-geleend geld terug te vragen

Zonder twijfel geld voorschieten of uitlenen aan een vriend of familielid is niet vanzelfsprekend voor alle Nederlanders. Een derde trekt de portemonnee liever niet om iets voor te schieten, blijkt uit onderzoek van Leningen.nl. Een verklaring hiervoor is dat het uitgeleende geld niet altijd wordt terugbetaald.

Lees meer

 
 Zorgverzekering en Kredietexpert Paul
 
 

Binnenkort beschikbaar

Om jou als consument op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op de zorg- en kredietmarkt publiceren wij regelmatig persberichten en onderzoeken. Als er weer een nieuwsbericht van ons door de media wordt opgepakt, zullen we dat hier tonen.


Zorgverzekering- en kredietexpert Eva van Erk

3 vragen voor Eva

  Waar let jij op als je een vergelijking maakt voor je zorgverzekering?

  Een groot deel van je vaste lasten is de zorgpremie en eventueel het eigen risico dat je moet betalen. Hier wil je natuurlijk zoveel mogelijk op besparen. Daarom maak ik ieder jaar een vergelijking om te kijken of ik bij een andere verzekeraar goedkoper uit ben. Voordat ik een keuze maak, bedenk ik eerst welke zorgkosten ik het afgelopen jaar heb gemaakt en welke aanvullende dekkingen ik eventueel heb gebruikt. Op basis van deze informatie weet ik ongeveer wat mijn zorgbehoefte voor volgend jaar is. Zodra je weet welke zorg je wel of juist niet nodig hebt, is het heel makkelijk om een vergelijking te maken.

  Heb jij een tip voor consumenten die overwegen om geld te lenen?

  Als je geld wilt lenen is het uitgangspunt dat je de maandlasten moet kunnen dragen voor de gehele looptijd van de lening. Doordat dit terugkerende maandlasten zijn heeft dit een flinke impact op je financiële situatie. Houd hier dus altijd rekening mee.

  Is vergelijken echt zo makkelijk?

  Jazeker! Of je nu leningen of zorgverzekeringen wilt vergelijken, met onze vergelijker heb je binnen een paar minuten een duidelijk overzicht van verschillende aanbieders. Bovendien kun je gemakkelijk filteren op de laagste maandprijs. Zo weet je zeker dat je de beste deal hebt.


Benieuwd naar onze andere experts?

Energie-expert Tom Schlagwein
Tom, Energie-expert
Lees meer over Tom
Expert schadeverzekeringen Jeremy Broekman
Jeremy, Expert schadeverzekeringen
Lees meer over Jeremy
Jerry Expert Autoverzekeringen
Jerry, Expert Autoverzekeringen
Lees meer over Jerry