Energiewijzer

Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ
Vergelijk energieleveranciers
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ

Het woord energiewijzer is beter bekend als energievergelijker. Het is een tool op internet waarmee je door een aantal gegevens in te vullen alle energieleveranciers met elkaar vergelijkt. Door een energievergelijker te gebruiken, bepaal je snel en gratis of je het best bij je huidige leverancier blijft, of dat je beter kunt overstappen.

Onafhankelijke energiewijzer

Het belangrijkste kenmerk van een goede energievergelijker is dat deze onafhankelijk opereert. Met andere woorden, je krijgt de energiedeals te zien die het beste aansluiten op je situatie en wensen. Energievergelijkers die afhankelijk zijn, worden betaald door de energieleveranciers om op de hoogste plekken te komen. De energievergelijker van Overstappen.nl is onafhankelijk, zodat je met een gerust hart kunt vergelijken en overstappen.

Voordelig via de energiewijzer

Veel energie-aanbieders willen hoog in onze energiewijzer eindigen. Zij bereiken dat door zo voordelig mogelijk te zijn of door aantrekkelijke welkomstkortingen te bieden. Als je je gegevens en wensen opgeeft, zie je die aanbiedingen die het beste op je situatie van toepassing zijn. Kies de energie-aanbieders die je aanspreken en lees alle informatie rustig door. Door de voorwaarden en premies te vergelijken die de energiewijzer vermeldt, maakt je de voordeligste keuze.

Overstappen via de energiewijzer

Energievergelijker van Overstappen.nl

De energievergelijker van Overstappen.nl is een onafhankelijke vergelijker van alle Nederlandse energieleveranciers. Door je gegevens in te vullen, krijg je de beste energie-aanbiedingen te zien. Een overstap van energie regelen wij voor je, eenvoudig en snel.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.