Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}
{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Energiewijzer

Het woord energiewijzer is beter bekend als energievergelijker. Het is een tool op internet waarmee je door een aantal gegevens in te vullen alle energieleveranciers met elkaar vergelijkt. Door een energievergelijker te gebruiken, bepaal je snel en gratis of je het best bij je huidige leverancier blijft, of dat je beter kunt overstappen.

Onafhankelijke energiewijzer

Het belangrijkste kenmerk van een goede energievergelijker is dat deze onafhankelijk opereert. Met andere woorden, je krijgt de energiedeals te zien die het beste aansluiten op je situatie en wensen. Energievergelijkers die afhankelijk zijn, worden betaald door de energieleveranciers om op de hoogste plekken te komen. De energievergelijker van Overstappen.nl is onafhankelijk, zodat je met een gerust hart kunt vergelijken en overstappen.

Voordelig via de energiewijzer

Veel energie-aanbieders willen hoog in onze energiewijzer eindigen. Zij bereiken dat door zo voordelig mogelijk te zijn of door aantrekkelijke welkomstkortingen te bieden. Als je je gegevens en wensen opgeeft, zie je die aanbiedingen die het beste op je situatie van toepassing zijn. Kies de energie-aanbieders die je aanspreken en lees alle informatie rustig door. Door de voorwaarden en premies te vergelijken die de energiewijzer vermeldt, maakt je de voordeligste keuze.

Vergelijk energie

Overstappen via de energiewijzer

Heb je al je gegevens en wensen opgegeven in de energiewijzer? En heb je een keuze kunnen maken uit alle aangeboden energiedeals? Dan is het tijd om over te stappen. Het overstappen naar een andere energieleverancier was nog nooit zo eenvoudig. Je hoeft zelf niets te doen. Je geeft via onze vergelijker aan ons aan dat je van energie-aanbieder wilt wisselen. Vervolgens regelen wij de overstap voor je, snel en gratis.

Energievergelijker van Overstappen.nl

De energievergelijker van Overstappen.nl is een onafhankelijke vergelijker van alle Nederlandse energieleveranciers. Door je gegevens in te vullen, krijg je de beste energie-aanbiedingen te zien. Een overstap van energie regelen wij voor je, eenvoudig en snel.