GreenNL

Greennl

Contactgegevens
088 - 54 54 280
support@greennl.nl
https://greennl.nl/
Vergelijk energieleveranciers

Energieleverancier GreenNL streeft naar een duurzame toekomst. De leverancier levert 100% groene elektriciteit uit Nederland en CO2 gecompenseerd gas. Het energiebedrijf koopt gas en stroom direct in van producenten.

Over GreenNL

GreenNL is een groene energieleverancier die direct inkoopt bij de producent van gas en stroom en dus geen gebruik maakt van tussenpartijen. De energieleverancier is onderdeel van ServiceHouse dat op haar beurt weer eigendom is van Coolblue sinds 2021. Coolblue is een bekende naam voor veel klanten. De retailer verkoopt producten in 11 categorieën: van Beeld & Geluid, Computer & Tablets, Huishouden & Wonen tot Coolblue Energie.

Welkomstkorting en (actie)tarieven

Via onze vergelijker bieden energieleveranciers welkomstkortingen aan. Kom je in aanmerking voor deze korting? Let er dan wel op dat je dit niet via de energieleverancier zelf ontvangt. Energieleveranciers willen graag een zo hoog mogelijke positie in onze vergelijker hebben. Hoe goedkoper de energieleverancier is, hoe hoger de positie is die de energieleverancier krijgt binnen onze vergelijker.

Om hoog in onze vergelijker te staan, moet je als energieleverancier goedkope tarieven aanbieden. Daarom geven energieleveranciers een welkomstkorting als je een contract via onze vergelijker afsluit.

Contactgegevens GreenNL

Heb je vragen over je energiecontract? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier:

  • E-mail: support@greennl.nl
  • Klantenservice: 088 – 54 54 280

Wat te doen bij verhuizing?

Wil je je gegevens wijzigen? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Hoe duurzaam is GreenNL?

GreenNL wil Nederland duurzamer maken. De energieleverancier doet dit door groene stroom en CO2 gecompenseerd gas te leveren. Ook investeert de leverancier in zonnepanelen, laadpalen en windenergie. Daarnaast biedt de energieleverancier de mogelijkheid aan om winddelen van een windmolen te kopen. Zo kun je je eigen groene stroom kunt opwekken.

Wil je graag een groene energieleverancier? Met onze vergelijker zie je direct welke energieleveranciers écht duurzaam zijn. 

Opzeggen GreenNL

Als je jouw contract wilt opzeggen, kun je dit telefonisch doorgeven aan de klantenservice van GreenNL. Het opzegtermijn bedraagt 30 dagen.

Niet opzeggen, maar liever overstappen?

Wil je liever overstappen naar een andere leverancier? Geen probleem! Met onze gratis overstapservice wordt je huidige contract automatisch opgezegd. Hier heb je zelf dus geen omkijken naar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een vergelijking en zie direct hoeveel jij per jaar kunt besparen.

Let op: Als je voortijdig overstapt dan kan het zijn dat je een opzegboete moet betalen. GreenNL neemt je opzegboete in dat geval niet over. Weet je niet zeker of je al kunt overstappen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en helpen je met het beantwoorden van je vragen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.