Geld lenen ribbon

Defam

Contactgegevens
Vergelijk leningen

DEFAM, opgericht in 1982, is één van de grootste bedrijven die leningen verstrekt aan particulieren in Nederland. Kredietverstrekker DEFAM is onderdeel van Alfam Consumer Credit, dat weer voor 100% onderdeel uitmaakt van ABN AMRO. DEFAM biedt haar kredietproducten uitsluitend via professionele intermediairs, assurantietussenpersonen en autodealers aan. Het is als consument dus niet mogelijk om rechtstreeks bij DEFAM een lening af te sluiten. Om een lening af te sluiten bij DEFAM kan je bij Overstappen.nl terecht. Wij bieden verschillende soorten kredieten van DEFAM aan in onze vergelijker.

DEFAM is daarnaast lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen (VFN), beschikt over een vergunning consumptief krediet en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).  

Verantwoorde leningen bij DEFAM

DEFAM biedt verschillende soorten leningen aan:

Persoonlijke Lening

Als je geld wilt lenen voor een grote aankoop, zoals een verbouwing van een keuken of badkamer, dan kan een persoonlijke lening een mogelijkheid zijn. Je maakt van te voren een duidelijke afspraak over de hoogte van de lening, de rente en de looptijd van het bedrag. De rente blijft hetzelfde gedurende de aflosperiode. Je betaalt het geleende bedrag in vaste maandbedragen af. De bedragen die je aflost kunnen niet opnieuw opgenomen worden. Aan het einde van de looptijd heb je de gehele lening afgelost.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet heb je meer flexibiliteit indien er onverwachte uitgaven voordoen. Het is mogelijk om tijdens de looptijd extra bij te lenen. Dan kan handig zijn voor sommige leendoelen, zoals een verbouwing. Houd er rekening mee dat een doorlopend krediet een variabele rente heeft. Tijdens de looptijd van de lening kan de rente dalen of stijgen. Als de rente toeneemt, dan is het mogelijk dat de looptijd van de lening ook toeneemt. De hoogte van de opname bepaalt ook de looptijd. Je mag het bedrag opnemen tot het afgesproken kredietbedrag. De bedragen los je in maandelijkse termijnen weer af.

Benieuwd naar de mogelijkheden, je kunt bij ons leningen vergelijken en vrijblijvend een offerte opvragen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.