Geld lenen kost geld

Freo

Contactgegevens
085 018 9197
klantenservice@freo.nl
https://www.freo.nl/
Vergelijk leningen

Snel navigeren naar

Over Freo

Freo is een handelsnaam van de Rabobank en een van de grootste financieringsondernemingen van Nederland. Freo is een specialist in online geld lenen. Je leent tegen scherpe tarieven. Freo zorgt ervoor dat dit op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier gebeurt. Geen kleine lettertjes en ingewikkelde voorwaarden, wel standaard een scherpe rente.

Leenrente bij Freo

In de tabel zie je de meest gekozen leenbedragen en minimale rentepercentages van Freo. Let op: de rentepercentages kunnen elke dag veranderen. Kijk voor de meest actuele tarieven in onze vergelijker.

Leenbedrag Rente
€ 5.000 11,3%
€ 10.000 7,7%
€ 15.000 6,9%
€ 25.000 6,7%
€ 50.000 6,7%

De laatste update: 17 april 2024

Soorten leningen bij Freo

Freo biedt de volgende lening aan:

Persoonlijke Lening

De persoonlijke lening van Freo is het meest geschikt voor een eenmalige uitgave. Van te voren worden er duidelijke afspraken gemaakt over de hoogte, de rente en de looptijd van de lening. De rente blijft hetzelfde gedurende de aflosperiode. Je betaalt het geleende bedrag in vaste maandbedragen af. De bedragen die je aflost kunnen niet opnieuw opgenomen worden. Aan het einde van de looptijd heb je de gehele lening afgelost.

Doorlopend krediet bij Freo

Zowel Overstappen.nl als Freo bieden op dit moment geen doorlopend krediet meer aan. Op verzoek van de ACM (de Autoriteit Financiële Markten) mogen kredietverstrekkers minder tot geen doorlopende kredieten verstrekken. De veel te flexibele leenvorm, kent namelijk te veel risico’s die jou in financiële problemen kan brengen. Lees hier meer over op doorlopend krediet.

Hoeveel geld kan je maximaal lenen bij Freo?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij Freo, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteren Freo en alle andere kredietverstrekkers dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze maximale lening calculator. Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bij Freo.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlFreo
Vergelijken van kredietverstrekkerspluspuntminpunt
Aanvraag controlerenpluspuntminpunt
Eerste beoordelingsgesprekpluspuntminpunt
BKR-toetsing en controle leencapaciteitpluspuntminpunt
Aanvraag opsturenpluspuntminpunt
Offerte aanmakenminpuntpluspunt
(Digitale) Offerte opsturen naar klantpluspuntminpunt
Uitbetaling (maandelijkse) leningminpuntpluspunt
Beheren en afhandeling van de leningminpuntpluspunt
Nabellen over lening en aflossingpluspuntminpunt 

Wat te doen als je bij Freo bent afgewezen?

Wil je geld lenen, maar is je lening bij Freo afgewezen? Dan kun je proberen ergens anders een lening af te sluiten. Dat doe je heel eenvoudig door op Overstappen.nl een vergelijking te maken. Zo kun je de beste lening en kredietverstrekker vinden die bij jouw persoonlijke situatie past.

Vergelijk alle leningen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kan bij ons leningen vergelijken en vrijblijvend een offerte opvragen.