Tele2 abonnement met telefoon | vergelijk bij Overstappen.nl

Tele2 telefoonabonnement

Tele2 telefoonabonnementen vergelijken

Tele2 gaat verder onder een nieuwe naam: Odido. Dit betekent dat als je een telefoonabonnement bij Tele2 wilt afsluiten, je nu doorverwezen wordt naar Odido. Op onze Odido pagina lees je alles over wat dit voor jou betekent en wat het nieuwe telefoon aanbod is. Je kunt ook in de vergelijker hieronder alle telefoonabonnementen van Odido bekijken. Met de filters kun je deze abonnementen met elkaar vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Tele2

Tele2 is een Zweedse telecomprovider die actief is in verschillende Europese landen, waaronder ook Nederland. Tele2 biedt abonnementen voor mobiele en vaste telefoon, internet en TV.
Tele2 logo

Tele2 abonnement met telefoon

Als je een telefoonabonnement afsluit bij Tele2, heb je keuze uit sim only of een abonnement met een telefoon. Het gemak van een abonnement met een telefoon, is dat je geen omzien hebt naar het aanschaffen van een los toestel. Daarnaast kan je ook nog profiteren van combivoordelen die providers aanbieden.

Bij Tele2 heb je keuze uit 41 verschillende telefoons, met daaronder vallende topmerken als Apple en Samsung. De bundel die wordt gekoppeld aan de telefoon bestaat uit data en SMS en belminuten. De termijn kan lopen van 1 tot 2 jaar.

Voordelen Tele2 telefoonabonnement

Gratis nummerbehoud

Bij Tele2 profiteer je van gratis nummerbehoud. Een goede optie als jij op hetzelfde nummer bereikbaar wilt zijn.

Gratis verzending

Betaal jij je al blauw aan je abonnement? Geen paniek, je verzending is gratis!

Retourneren

Bevalt het gekozen model toch niet? Je hebt gelukkig 14 dagen bedenktijd om je toestel te retourneren.

Tele2 goedkoopste abonnement

Het goedkoopste abonnement van Tele2 kost €10,50 en is afgestemd op Alcatel €30,80. De bundel bestaat uit 1GB + 200min bel en SMS per maand. Je betaalt hiernaast eenmalig €12. Het contract loopt 2 jaar door, waardoor de maandelijkse kosten lager uitvallen. Een abonnement van een jaar is namelijk een stuk duurder per maand.

Aanbiedingen van Tele2

Tele2 heeft regelmatig aanbiedingen die vallen onder een extra accessoire of een korting. Wil je weten welke specifieke aanbiedingen op dit moment van toepassing zijn? Bekijk dan het aanbod in de vergelijker.

Voorbeeldberekening telefoonabonnement

Voorbeeldberekening telefoonabonnement

Toestel Termijn Eenmalige kosten Totale bedrag toestel Bedrag toestel per maand
Samsung Galaxy S23 Ultra 24 maanden € 179,- € 1175,- € 41,50,-
Apple iPhone 14 24 maanden € 0,- € 744,- € 31,-
OPPO Reno 8 pro 24 maanden € 6,41,- € 672,- € 28,-