Odido telefoonabonnement | Overstappen.nl

Odido telefoonabonnement

Odido telefoonabonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle telefoonabonnementen van Odido. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Odido

Sinds 2020 gebruikt Tele2 na een fusie het netwerk van T-mobile en vanaf 2023 is T-mobile verder gegaan onder de naam Odido. Odido is hierdoor een nieuwe, maar deels toch bekende provider op het gebied van Mobiel, Glasvezel en TV. Op dit moment beschikt Odido van een klantenbestand rond de 8 miljoen die zowel uit particulieren als zakelijke klanten bestaan. Heb je voorheen een telefoonabonnement afgesloten bij T-Mobile of Tele2? Dan verandert er niks voor jou, behalve de naam op je factuur en telefoonprovider. Wil je een nieuw abonnement met telefoon afsluiten? Ontdek hier het aanbod van Odido.
Odido logo

Odido abonnement met telefoon

Odido biedt zowel sim only aan, als abonnementen in combinatie met een telefoon. Als je kiest voor een abonnement met telefoon, heb je gelijk je databundel en SMS en belminuten bij je toestel. Dit is wel zo makkelijk als hier geen omzien naar wilt hebben.

Bij Odido heb je keuze uit 41 verschillende telefoons, met daaronder vallende merken als Apple, Samsung, OPPO, Google, Xiaomi en Fairphone. Je kan een telefoon met abonnement afsluiten voor een contractuur van 1 of 2 jaar. Alle abonnementen bestaan uit een hoeveelheid data, SMS en belminuten.

Voordelen Odido telefoonabonnement

Duurzame telefoons

Odido biedt ‘Fairphones’, met als doel om groenere elektronica op de markt te brengen. Zo gaan Fairphones langer mee dan andere merken en zijn ze op een duurzame manier geproduceerd.

Keuzehulp

Binnen 2 minuten weet jij welke telefoon + abonnement jij nodig hebt. Vul snel en gemakkelijk de keuzehulp in op de website.

Gratis nummerbehoud

Odido regelt het overstappen en geeft zelfs de mogelijkheid voor gratis nummerbehoud.

Odido goedkoopste abonnement

Het goedkoopste telefoon abonnement kost € 15,00 per maand. Het toestel is een Xiaomi Redmi Note 12 met 128GB, 120 belminuten en een contractduur van 2 jaar. De bijbetaling voor het toestel bedraagt € 100,-.

Aanbiedingen van Odido

De aanbiedingen van Odido bestaan geregeld uit limited deals op geselecteerde toestellen, zoals € 2,50 korting en 5 GB extra op je telefoonabonnement of een extra meegeleverde accessoire. De meeste recente aanbiedingen staan overigens in onze vergelijker.

Voorbeeldberekening telefoonabonnement

Toestel Termijn Eenmalige kosten Totale bedrag toestel Bedrag toestel per maand
Apple iPhone 15 24 maanden € 36,- € 876,- € 35,-
Samsung Galaxy S23 24 maanden € 36,- € 576,-,- € 22,25
Google Pixel 7 24 maanden € 36,- € 504,- € 19,50