De Amersfoortse zorgverzekering

de amersfoortse zorgverzekering

Contactgegevens
033-4642911
www.amersfoortse.nl

Snel navigeren naar

Per 1 januari 2022 stopt het label De Amersfoortse. Zij gaan verder onder het overkoepelende concern a.s.r.

Over De Amersfoortse

De Amersfoortse was een verzekeraar voor ondernemers. De verzekeraar streefde ernaar om met zijn verzekeringen ondernemers werk uit handen te nemen. De Amersfoortse probeerde ondernemers te ondersteunen en verder te helpen door ideeën aan te reiken op financieel gebied.

De Amersfoortse zorgpremie 2022

De nominale zorgpremie zal stijgen met 31 euro vanaf volgend jaar. Zodra a.s.r. de zorgpremie 2022 bekend heeft gemaakt is die te zien op de pagina van a.s.r.

JaarNatura
2022gestopt
2021€ 147,95

 

Basisverzekering De Amersfoortse

De overheid stelt de dekking van de basisverzekering vast, maar geeft verzekerden wel de mogelijkheid een polis te kiezen waarbij de patiënt elke zorgverlener zelf mag kiezen. De basisverzekering flexibel van De Amersfoortse was een restitutiepolis.

Aanvullende zorgverzekering De Amersfoortse

Bij De Amersfoortse kon je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Aanvullende verzekeringen zorgen voor een uitgebreide dekking aan fysiotherapie, orthodontie, de beste dekking voor (preventieve) cursussen, de hoogste vergoeding voor brillen plus kortingen bij Eye Wish Opticiens, een ruime dekking aan alternatieve geneeswijzen en een goede vergoeding rondom zwangerschap en bevalling.

Opzeggen van De Amersfoortse zorgverzekering

Een zorgverzekering kan aan het einde van het jaar worden opgezegd. Als je een zorgverzekering van De Amersfoortse wilt opzeggen dan moet dat uiterlijk 31 december bekend zijn bij De Amersfoortse. Er zijn een aantal redenen waarom je gedurende het jaar je zorgverzekering mag opzeggen.

De Amersfoortse zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeraars

Wil je weten of de zorgverzekeringen van a.s.r. voordeliger zijn dan de zorgverzekeringen van andere zorgverzekeraars? Als je aangeeft welke zorg jij belangrijk vindt, dan toont onze zorgvergelijker welke zorgverzekering deze zorg voor de voordeligste premie aanbiedt.

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.