National Academic zorgverzekering

Contactgegevens
Vergelijk zorgverzekeringen

National Academic is een verzekeraar uit Dordrecht die sinds 1994 bestaat. De verzekeringen die National Academic aanbiedt, zijn gericht op hbo’ers, academici, middelbaar- en hoger personeel. De filosofie van National Academic zorgverzekering is dat hoger opgeleiden aanzienlijk minder schade claimen, waardoor de premie lager en reëler kan worden gehouden.

Enorme groei zorgverzekeringen National Academic

In 2006 werd het nieuwe zorgstelsel geïntroduceerd. Deze introductie leverde een groei van 34.000 zorgverzekerden op en steeg het aantal verzekerden tot boven de 100.000. National Academic investeert 50% van de jaarlijkse winst in projecten in de derde wereld.

National Academic en Besured

Besured is een zorgaanbieder met zorgverzekeringen voor studenten en young professionals. De zorgverzekeringen van Besured zijn ontwikkeld door Academia en Studentenwerk in samenwerking met National Academic.

Zorgverzekering vergelijken

National Academic zorgverzekering is niet opgenomen in de zorgvergelijker. Je kunt wel andere zorgverzekeringen vergelijken. Wil je een nieuwe zorgverzekering afsluiten en wil je weten of je kunt besparen? Vergelijk de zorgverzekeringen van zorgverzekeraars en maak je keuze. De overstap regelen wij gratis.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.