Jaaah zorgverzekering

JAAAH zorgverzekering

Contactgegevens
030-6396390
www.jaaah.nl
Vergelijk zorgverzekeringen

Snel navigeren naar

Over Jaaah

Jaaah is een nieuwe zorgverzekering die in 2020 gelanceerd is. Jaaah is een merk van ONVZ en richt zich op iedereen die het vergelijken van zorgverzekeringen teveel gedoe vindt. Jaaah biedt een basisverzekering voor een voordelige premie. Daarnaast heeft Jaaah een app waarin je al je zaken rondom je zorgverzekering gemakkelijk kan regelen.

Jaaah zorgpremie 2022

De zorgpremie van Jaaah is in 2022 voor de budgetpolis € 119,75 dit is een stijging ten opzichte van 2021, toen was de premie voor de budgetpolis € € 115,00.

JaarBudget
2022€ 119,75
2021€ 115,00

 

Basisverzekering Jaaah

Jaaah biedt één soort basisverzekering aan inclusief een tandongevallenverzekering. Dit doen ze in de vorm van een naturapolis. Je kan daarmee bij alle ziekenhuizen en huisartsen in Nederland terecht. Als je naar een andere zorgverlener wilt is het belangrijk om bij Jaaah te controleren of zij wel een contract hebben met deze zorgaanbieder. Maak je toch de keuze om naar een andere zorgaanbieder te gaan dan vergoedt Jaaah tot maximaal 75% van de gemaakte kosten. Dit is niet geldig voor acute zorg, huisartsen en tandartsen.

Aanvullende zorgverzekering Jaaah

Jaaah biedt naast een basisverzekering ook meerdere aanvullende verzekeringen aan. Je hebt keuzes uit drie aanvullende pakketen die je met elkaar mag combineren. We hebben hieronder de drie polissen op een rijtje gezet:

Fysiotherapie: met 6 extra behandelingen per jaar voor € 5,95 per maand.
Tandverzekering: met 75% vergoeding tot € 250 bij alle tandartsen voor € 11,50 per maand.
Tandongevallenverzekering: Gratis bij een basisverzekering van Jaaah

Opzeggen van je Jaaah zorgverzekering

Wanneer je jouw zorgverzekering bij Jaaah wil opzeggen, moet je dit voor 31 december doen. Dit kan alleen de hoofdverzekerde doen via de app.
Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt dan voor jou je huidige verzekering op.

Jaaah zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeraars

Wil je zeker weten of de Jaaah zorgverzekering het beste voor jou is in 2022? Op Overstappen.nl kan je eenvoudig je zorgverzekering vergelijken. Vergelijk Jaaah met alle andere zorgverzekeringen en kies de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.