Jaaah zorgverzekering

JAAAH zorgverzekering

Contactgegevens
030-6396390
https://jaaazorgverzekering.nl/
Vergelijk zorgverzekeringen

Jaaah is een nieuwe zorgverzekering die in 2020 gelanceerd is. Jaaah is een merk van ONVZ  en richt zich op iedereen die het vergelijken van zorgverzekeringen teveel gedoe vindt. Jaaah biedt een basisverzekering voor een voordelige premie.

Welke soorten zorgverzekeringen biedt Jaaah?

Jaaah biedt een soort basisverzekering aan: een naturapolis. Dit houdt in dat je alle zorg vergoedt krijgt, mits Jaaah een contract heeft met deze zorgverlener. Je kan de zorgzoeker in onze zorgvergelijker gebruiken om er snel achter te komen of Jaaah een contract heeft met de zorgverlener van jouw keus.

Jaaah Basisverzekering

De Jaaah basisverzekering kost € 115,00 per maand. Met deze basisverzekering kan je bij alle ziekenhuizen en huisartsen terecht. Heb je andere zorg nodig? Bekijk dan eerst of Jaaah een contract heeft met deze zorgverlener via onze zorgverzekering vergelijker.

Als je de Jaaah zorgverzekering gaat afsluiten, ontvang je gratis een tandongevallenverzekering. Hiermee krijg je alle. tandartskosten vergoed die het directe gevolg zijn van een ongeval tot €10.000 per jaar.

Aanvullende verzekeringen

Jaaah biedt ook extra pakketten aan:

  • Fysiotherapie met 6 behandelingen voor € 5,95 per maand.
  • Tandverzekering met 75% vergoeding tot € 250 bij alle tandartsen voor € 11,50 per maand.

Premie Jaaah zorgverzekering 2021

Je betaalt € 115,00 per maand premie voor de Jaaah zorgverzekering. Je kunt je voor een paar euro extra per maand aanvullend verzekeren voor de fysio en de tandarts.

Voor- en nadelen Jaaah zorgverzekering

Voordelen Jaaah zorgverzekering

Wil je een zorgverzekering afsluiten bij Jaaah? Dan gelden er een aantal voordelen:

  • Hele scherpe premie.
  • Gebruiksvriendelijke app; klanten kunnen hier declaraties indienen, gegevens wijzigen en kosten inzien.
  • Wil je de premie in 1 keer betalen? Dan ontvang je korting.
  • Je kan terecht bij alle Nederlandse ziekenhuizen.
  • Gratis verzekerd bij tandongevallen.

Nadelen Jaaah zorgverzekering

  • Jaaah is een naturaverzekering, dit betekent dat sommige zorg alleen vergoed wordt indien deze een contract hebben met Jaaah.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.