Geld lenen ribbon

Motor financieren

Vind de meest voordelige lening die bij je past
Winnaar van de
Beste Website van het Jaar
WVHJ
Vergelijk leningen
Winnaar van de
Beste Website van het Jaar
WVHJ

Wij vergelijken de volgende aanbieders

Een lening die bij je past

icon

3,6%

is het laagste rente percentage

icon

9,0

is onze klanttevredenheidsscore

icon

103.598

vergelijkers gingen je deze maand voor

Dit zeggen onze klanten over ons

Four stars

Trustscore: 8.4

2305 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star off
  25 dagen geleden
  Toppie

  overgaan naar een ander aanbieder ging heel makkelijk

  Mamasam Mamsam
  Star on Star on Star on Star on Star on
  1 maand geleden
  Overtsap is zeer goed gegaan

  Overstap is zeer goed gegaan. Contract is opgezegd en bevestigd door de vorige leverancier. Kortom, zoals verwacht eigenlijk!

  René Eijgenhuijsen
  Star on Star on Star on Star on Star on
  1 maand geleden
  Overstapservice met problemen

  Het was online makelijk te doen.Maar nu, lijkt het , dat het niet zonder problemen kan….ik ben begin januari overgestapt. 22 januari komt er een mail, dat ik vanaf 25 januari kan overstappen en dat vanaf deze dag vrijopnaam mijn nieuwe leverancier is. 10 februari komt er een herinnering van de oude leverancier ( Energie direct), dat ik voor februari nog moet betalen en dat de volgende factuur in maart op tijd betaald word. Helaas heb ik geen reactie van energiedirect op mijn mail. Maar 2 weken later een aanmaning met 25 Euro incassokosten. Dus, voor wat een overstapservice, als het niet echt werkt? Update: inmiddels verzoekt mijn oude leverancier verder geld af te schrijven en bedreigd met incassobureau.Via overstappen.nl heb ik helaas geen bewijs voor het overstappen….mijn advies: zelfst maken zonder overstappen aanbieders!!!!! Update: Ik ben niet overgestapt naar Greenchoice en zo een bericht heb ik nooit van jullie ontvangen.Dit heb ik van jullie ontvangen:"Vrijopnaam zegt vervolgens je huidige energiecontract op en laat je weten wanneer je precies overstapt. Ook vraagt Vrijopnaam, als je geen slimme meter hebt, je meterstanden op." Update: Inmiddels heb ik van vrijopnaam een mail ontvangen. Zij hebben alles aan energiedirect verder gegeven. De fout zit bij energiedirect en deze zijn niet ze bereiken. Bekijk de reviews over energiedirect hier op TrustPilot. Het lijkt, dat Overstappen.nl alles goed heeft gedaan!!!!!

  Andy
  Four stars

  Trustscore: 8.4

  2305 reviews

  Hoe kan ik mijn motor financieren?

  Er bestaan verschillende manieren om je motor te financieren. Zo kun je gebruik maken van spaargeld maar ook kiezen voor een lening. Als het niet lukt om het gehele bedrag bij elkaar te sparen, is het afsluiten van een lening de meest voor de hand liggende oplossing. Zo heb je de keuze uit leningen waarbij de voorwaarden, rente en looptijd aansluiten op het financieren van je motor.

  Mocht je wel een groot bedrag aan spaargeld beschikbaar hebben, dan heb je altijd de keuze tussen kleinere leenbedragen. Zo bieden verschillende kredietverstrekkers leningen aan vanaf €5.000. Uiteindelijk kies je de voordeligste lening door te vergelijken. Je creëert hierdoor meer inzicht in het aanbod en de verschillen tussen alle soorten leningen. Daarnaast kies je altijd voor de gunstigste looptijd en voordelige rente.

  Leenvormen

  Via onze vergelijker bekijk je verschillende leenvormen, zoals een persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Een persoonlijke lening sluit over het algemeen goed aan wanneer je een motor wil financieren. Je leent een vast bedrag tegen vaste lage rente. Ook de looptijd wordt van te voren aangegeven. Het doorlopend krediet is daarentegen een vorm van lenen waar je geld kunt opnemen wanneer je wil, tot je het kredietlimiet bereikt. Je maakt tijdens het lenen gebruik van variabele rente.

  Waar moet ik op letten bij een motor financieren?

  Wanneer je een motor wil financieren, wil je weten hoeveel je per maand betaalt aan rente en aflossingen. Met een persoonlijke lening betaal je elke maand een vaste aflossing tegen een stabiel rentepercentage. Graag geven we je meer inzicht over de de voorwaarden bij het financieren van een motor.

  Looptijd

  De looptijd is de periode waarin je een lening moet terugbetalen. Na het afsluiten van een persoonlijke lening bedraagt de minimale looptijd 12 maanden en de maximale looptijd 180 maanden. Over het algemeen geldt de regel dat hoe langer de looptijd is, des te meer kosten er aan de lening vastzitten.

  Rente

  Er zijn twee vormen van rente, vast en variabel. De naam zegt het al, vaste rente blijft gedurende de gehele looptijd hetzelfde. Variabele rente verschilt per periode. Dit kan per maand, kwartaal of half jaar zijn. Over het algemeen is vaste rente voordeliger bij het financieren van een motor. De rente van een persoonlijke lening is altijd vast.

  Realistische maandlasten

  De maandlasten bedragen het maandelijkse totaalbedrag aan aflossingen en rentekosten dat je betaalt na het afsluiten van een lening. Sluit je een lening af met hoge rente, dan kun je in de problemen komen met het financieren van krediet. Let daarom op realistische maandlasten bij het kiezen van een lening.

  Vergelijk leningen

  Motor financieren met een lening

  Het vergelijken van een lening voordat je deze afsluit, geeft dus veel voordelen op het gebied van rente en looptijden. Door het invullen van enkele gegevens in de vergelijker weet je precies wat je kunt lenen om een motor te financieren.

  Per kredietverstrekker zijn de rentepercentages en vast maandlasten voor je vastgelegd. Je kiest een lening die past bij een motor financieren en vraagt vervolgens de offerte aan. Wordt je aanvraag goedgekeurd? Dan ontvang je zo snel mogelijk een offerte met de gewenste lening. Je hebt nog genoeg tijd om alles te controleren voordat je een lening afsluit.

  Is de offerte naar wens? Dan controleert de kredietverstrekker je aanvraag. De gegevens en voorwaarden worden met je besproken en gecontroleerd. Als deze in orde zijn, wordt het bedrag zo snel mogelijk op je rekening gestort.

  Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

  Close modal

  Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.