Geld lenen kost geld

Motor financieren

Vind de meest voordelige lening die bij je past
Vergelijk leningen
Winnaar Publieksprijs 2023
Winnaar Beste Website van het Jaar
Thuiswinkel Waarborg

Wij vergelijken de volgende aanbieders

Een lening die bij je past

icon

3,6%

is het laagste rente percentage

icon

9,0

is onze klanttevredenheidsscore

icon

103.598

vergelijkers gingen je deze maand voor

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 9

2731 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star on
  1 uur geleden
  Fijne energie Maatschappij

  Fijne energie Maatschappij

  HJ Roekevisch
  Star on Star on Star on Star on Star on
  7 uur geleden
  Ging snel en simpel

  Ging snel en simpel

  klant
  Star on Star on Star on Star on Star on
  7 uur geleden
  Aanrader!

  Voldoende informatie, snel kunnen regelen.

  Mevr. Lise van der Stam
  Four and a half stars

  Trustscore: 9

  2731 reviews

  Hoe kan ik mijn motor financieren?

  Er bestaan verschillende manieren om je motor te financieren. Zo kun je gebruik maken van spaargeld maar ook kiezen voor een lening. Als het niet lukt om het gehele bedrag bij elkaar te sparen, is het afsluiten van een lening de meest voor de hand liggende oplossing. Zo heb je de keuze uit leningen waarbij de voorwaarden, rente en looptijd aansluiten op het financieren van je motor.

  Mocht je wel een groot bedrag aan spaargeld beschikbaar hebben, dan heb je altijd de keuze tussen kleinere leenbedragen. Zo bieden verschillende kredietverstrekkers leningen aan vanaf €5.000. Uiteindelijk kies je de voordeligste lening door te vergelijken. Je creëert hierdoor meer inzicht in het aanbod en de verschillen tussen alle soorten leningen. Daarnaast kies je altijd voor de gunstigste looptijd en voordelige rente.

  Leenvormen

  Via onze vergelijker bekijk je verschillende leenvormen, zoals een persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Een persoonlijke lening sluit over het algemeen goed aan wanneer je een motor wil financieren. Je leent een vast bedrag tegen vaste lage rente. Ook de looptijd wordt van te voren aangegeven. Het doorlopend krediet is daarentegen een vorm van lenen waar je geld kunt opnemen wanneer je wil, tot je het kredietlimiet bereikt. Je maakt tijdens het lenen gebruik van variabele rente.

  Waar moet ik op letten bij een motor financieren?

  Wanneer je een motor wil financieren, wil je weten hoeveel je per maand betaalt aan rente en aflossingen. Met een persoonlijke lening betaal je elke maand een vaste aflossing tegen een stabiel rentepercentage. Graag geven we je meer inzicht over de de voorwaarden bij het financieren van een motor.

  Looptijd

  De looptijd is de periode waarin je een lening moet terugbetalen. Na het afsluiten van een persoonlijke lening bedraagt de minimale looptijd 12 maanden en de maximale looptijd 180 maanden. Over het algemeen geldt de regel dat hoe langer de looptijd is, des te meer kosten er aan de lening vastzitten.

  Rente

  Er zijn twee vormen van rente, vast en variabel. De naam zegt het al, vaste rente blijft gedurende de gehele looptijd hetzelfde. Variabele rente verschilt per periode. Dit kan per maand, kwartaal of half jaar zijn. Over het algemeen is vaste rente voordeliger bij het financieren van een motor. De rente van een persoonlijke lening is altijd vast.

  Realistische maandlasten

  De maandlasten bedragen het maandelijkse totaalbedrag aan aflossingen en rentekosten dat je betaalt na het afsluiten van een lening. Sluit je een lening af met hoge rente, dan kun je in de problemen komen met het financieren van krediet. Let daarom op realistische maandlasten bij het kiezen van een lening.

  Vergelijk leningen

  Motor financieren met een lening

  Het vergelijken van een lening voordat je deze afsluit, geeft dus veel voordelen op het gebied van rente en looptijden. Door het invullen van enkele gegevens in de vergelijker weet je precies wat je kunt lenen om een motor te financieren.

  Per kredietverstrekker zijn de rentepercentages en vast maandlasten voor je vastgelegd. Je kiest een lening die past bij een motor financieren en vraagt vervolgens de offerte aan. Wordt je aanvraag goedgekeurd? Dan ontvang je zo snel mogelijk een offerte met de gewenste lening. Je hebt nog genoeg tijd om alles te controleren voordat je een lening afsluit.

  Is de offerte naar wens? Dan controleert de kredietverstrekker je aanvraag. De gegevens en voorwaarden worden met je besproken en gecontroleerd. Als deze in orde zijn, wordt het bedrag zo snel mogelijk op je rekening gestort.

  Je nieuwe motor verzekeren?

  We kunnen ons voorstellen dat je je nieuwe motor graag goed verzekerd tegen schade en diefstal. Vergelijk daarom de beste motorverzekeringen met onze vergelijker. Een motorverzekering afsluiten gaat gemakkelijk en snel. Het is daarnaast geheel gratis.

  Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

  Close modal

  Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.