Korting zorgverzekering

 • 100% onafhankelijk
 • Altijd de beste deal
 • Direct afsluiten
Vergelijk zorgverzekeringen met korting
trustscore Trustpilotscore: 8.8

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 8.8

2289 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star on
  8 dagen geleden
  Tevreden klant

  Redelijk aantal aanbieders. Compacte en zinvolle informatie via de telefoon. Plezierige communicatie over vervolgstappen met leverancier.

  Henk
  Star on Star on Star on Star on Star on
  11 dagen geleden
  Overstappen denkt met je mee

  Met dank aan overstappen werd ik behoed voor een ongunstig tarief. Ook het annuleren ging heel soepel

  Wendy van den Hurk
  Star on Star on Star on Star on Star off
  13 dagen geleden
  Prima service

  Prima service, geen moeite

  Ramon Putters
  Four and a half stars

  Trustscore: 8.8

  2289 reviews
  Hoeveel premie ga jij betalen?

  Korting op je zorgverzekering

  Wil je graag korting op je zorgverzekering? Dat begrijpen wij maar al te goed! Nu de premies ook dit jaar weer zijn gestegen, wil je natuurlijk zoveel mogelijk besparen op je zorgverzekering. En daar helpen wij je graag bij. Met behulp van onze vergelijker zie je snel wat de goedkoopste zorgverzekering voor jou is. Keuze gemaakt? Dan kun je via onze vergelijker gratis overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Door ieder jaar een vergelijking te maken, heb je altijd de beste deal.

  tip

  De premies zijn bekend!

  De zorgpremies voor volgend jaar zijn bekend. Wil je weten hoeveel jij volgend jaar aan premie gaat betalen? Bekijk dan voor een actueel overzicht onze zorgpremie pagina.

  Snel naar:

  Korting op je zorgverzekering via Overstappen.nl

  Ben je individueel verzekerd en dus niet aangesloten bij een werkgevers- of ledencollectief? Of ken je mensen in je omgeving die nog steeds individueel zijn verzekerd? In dat geval loont het de moeite om je huidige zorgverzekering nog eens onder de loep te nemen. Vergelijk nu je zorgverzekering op Overstappen.nl, kies de goedkoopste verzekering en stap gratis over naar een andere verzekeraar.

  Tips voor korting op zorgverzekering

  Hieronder vind je een paar handige tips, zodat je nog makkelijker kunt besparen op je zorgverzekering.

  Verhoog je eigen risico

  De helft van de verzekerden heeft baat bij een hoger eigen risico. Dit blijkt uit onderzoek van de Erasmus Universiteit. Slechts 11% verhoogt het eigen risico in ruil voor premiekorting. Ben je gezond en verwacht je geen zorgkosten? Overweeg dan je eigen risico te verhogen. Je krijgt dan een aantrekkelijke korting op je zorgverzekering. Kies je een maximaal eigen risico? Dan is het slim om een reservepotje te maken, zodat je niet voor onverwachte zorgkosten komt te staan wanneer je toch zorg nodig blijkt te hebben.

  Check of je een aanvullende verzekering nodig hebt

  Kijk kritisch naar je aanvullende verzekeringen. Veel mensen zijn oververzekerd. Je kunt flink besparen door een kleinere aanvullende verzekering af te sluiten. Of laat het aanvullende pakket vallen als je verwacht er geen gebruik van te maken.

  Werkgevers- of ledencollectief niet altijd voordeliger

  In 2022 mag een werkgever- of ledencollectief maximaal 5% korting geven op je basisverzekering. Kijk daarom goed als je bent aangesloten bij een collectieve verzekeraar hoeveel korting je krijgt op je zorgverzekering. Werkgevers- of ledencollectieven zijn niet altijd de voordeligste keuze. Vul je gegevens in de zorgvergelijker in en bekijk hoeveel je via het exclusieve aanbod van Overstappen.nl bespaart. De goedkoopste zorgverzekering is binnen handbereik.

  Je zorgverzekering vergelijken

  Alle zorgpremies voor 2022 zijn bekend. Wil je er zeker van zijn dat je niet de hoofdprijs betaalt bij je huidige zorgverzekeraar? Kijk dan vanaf eind november in onze vergelijker na of je nog steeds goed zit bij je huidige zorgverzekeraar. Wellicht heeft een andere zorgverzekeraar een beter aanbod.

  Regel uiterlijk 31 december je overstap

  Elk jaar stappen ruim een miljoen Nederlanders over van zorgverzekering. Een flinke administratieve kluif voor zorgverzekeraars. Gelukkig heb jij er weinig last van als je wilt overstappen. Gebruik de handige overstapservice als je vóór 1 januari 2022 een nieuwe zorgverzekering afsluit. Zelf opzeggen kan ook. Doe dit voor 31 december en sluit vervolgens voor 1 februari een nieuwe zorgverzekering af.

  Is je vraag nog niet beantwoord?

  bellen
  Bel
  Binnen: 1 minuut
  whatsapp
  Whatsapp
  Binnen: 15 minuten
  mailen
  Mail
  Binnen: 2 uur
  chatten
  Chat
  Begin chat
  Binnen: 4 minuten

  Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

  Close modal

  Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.