Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Gas en Elektra afsluiten

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Gas en elektra


De nog steeds meest gebruikte bronnen van energie zijn gas en elektra. Een wereld zonder deze energiebronnen is bijkans niet voor te stellen. Het zou donker zijn in alle huizen en fabrieken kunnen dan niet langer een beroep doen op de zo broodnodige machines. Een wereld zonder gas en stroom is simpelweg ondenkbaar. Hoewel onmisbaar, is de parate kennis over deze twee onmisbare energiebronnen vaak beperkt.

Wat kost gas?

Gas wordt berekend in kubieke meters en je betaalt dus ook per kubieke meter. De gemiddelde gasprijs ligt op zo’n 65 eurocent per kubieke meter. Gas is daardoor een dure energiebron, zelfs nu de olieprijzen relatief laag zijn. De gasprijs van nu ligt een beduidend stuk hoger dan vroeger, vooral veroorzaakt door belastingverhoging. Gas is onontbeerlijk om je huis te verwarmen en om heerlijk warm te kunnen douchen. De kosten voor douche en verwarming vormen meer dan de helft van je maandelijkse nota.

Wat kost elektra?

Voor elektra betaal je tussen de 17 en 19 cent per kWh. Let wel: de werkelijke prijs is afhankelijk van het tarief dat je energieleverancier rekent. De energienota is opgebouwd uit verschillend elementen. Als consument betaal je de kosten voor transport, die van de netbeheerder, de vaste – ook wel ‘kale’- stroomprijs genoemd- en de energiebelastingen. Het kiezen van een energieleverancier is door de invoering van een zogenaamd etiket iets eenvoudiger geworden. Door dit etiket weten consumenten waar de afgenomen elektriciteit vandaan komt. Voor een deel van de consumenten is de plaats waar de energie opgewekt wordt van groot belang bij het kiezen van de leverancier.

Besparen op gas en elektra

De prijzen voor elektra en gas staan niet vast en veranderen eigenlijk voortdurend. Voor de prijsbewuste consument is het zaak om op de hoogte te blijven van de meest aantrekkelijke aanbiedingen. Het is tegenwoordig mogelijk om elk jaar opnieuw naar een andere leverancier over te stappen. Alleen op deze manier kan geprofiteerd worden van de meest aantrekkelijke kortingen. Zeker als nieuwe klant ontvang je doorgaans aantrekkelijke welkomstkortingen. En dergelijke kortingen zijn vaak zeer de moeite waard.

Vergelijken elektra en gas

Wie zoekt naar én de beste én de qua prijs meest aantrekkelijke aanbieder van elektra en gas begint aan een behoorlijke zoektocht. Vergelijken is nog steeds de beste manier om daar duidelijkheid over te krijgen. Alleen door te vergelijken kun je geld besparen. De meest gunstige prijs is uiteraard ook afhankelijk van factoren als bijvoorbeeld de woonsituatie. Behalve prijs kiezen mensen ook vaak voor de leverancier die meest aantrekkelijke acties biedt voor nieuwe klanten.

Gas en elektra afsluiten

Om zeker te zijn van elk jaar weer de meest gunstige prijsvoorwaarden voor gas en elektra, is het jaarlijks overstappen naar een andere leverancier de beste optie. Op internet zijn verschillende vergelijkingssites die je snel inzicht geven in de op dat moment goedkoopste leveranciers. Kwestie dus van elk jaar opnieuw de vergelijkingssites aan het werk zetten en vervolgens steeds opnieuw een eenjarig contract met de goedkoopste leverancier aangaan.

Gas en elektra vergelijken