Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

De Groene Belangenbehartiger Energie

De Groene Belangenbehartiger (DGB) is een Overijsselse energieleverancier die zich richt op de agrarische sector. DGB is voortgekomen uit de NVV. Deze voorganger werd opgericht door een varkenshouder en was ooit gevestigd op een deel van zijn varkenshouderij. Deze agrarische oorsprong is nog steeds onderdeel van de identiteit van DGB.

Persoonlijke benadering

DGB Energie levert energie aan agrarische bedrijven, reguliere bedrijven en consumenten. Het bedrijf ontstond uit onvrede over de samenwerking met bestaande energiebedrijven. DGB Energie heeft een andere aanpak en kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en hoogwaardige klantenservice. Ook kun je bij DGB terecht voor zonnepanelen.

Energie van DGB aanvragen

DGB is niet opgenomen in onze energievergelijker. Voor meer informatie over de Groene Belangenbehartiger kun je terecht op de website van DGBenergie.nl.

Energieleveranciers vergelijken

Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig energieleveranciers op prijs en soort energie. Vul je verbruik en wensen in en wij tonen je de goedkoopste energieleveranciers. Het overstappen is een administratief proces dat de nieuwe energieleverancier voor jou uit handen neemt.

« Terug naar energieleveranciers