Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

DONG Energy

DONG Energy is een Scandinavisch energieleverancier met wereldwijd meer dan 1,5 miljoen klanten, waarvan 150.000 in Nederland. DONG Energy ontwikkelt continu innovatieve manieren om zuiniger en milieuvriendelijker met energie om te gaan, met als uiteindelijke doel energie te leveren zonder CO2-uitstoot.

Overname door Eneco

Begin februari werd bekend dat Dong Energy gaat stoppen met het verkopen van gas en elektriciteit aan huishoudens en bedrijven. Het energiebedrijf wil zich volledig gaan richten op het aanleggen van windmolenparken. Eneco neemt het klantenbestand en bijna 90 medewerkers van Dong Energy over.

Lokale werkwijze

DONG Energy was energieleverancier van gas en stroom voor particulieren, bedrijven en instellingen. DONG leverde energie aan heel Nederland, maar had in provincie Noord-Brabant de meeste klanten zitten. Het bedrijf hield een lokale werkwijze aan en was erg betrokken bij zijn klanten. Klanten konden 24 uur per dag rekenen op hulp en expertise. Daarnaast hielp DONG Energy klanten hun energieverbruik in de hand te houden.

Energieleveranciers vergelijken

Op Overstappen.nl vergelijk je alle energieleveranciers van Nederland. Vul je naam, adres en huidige energieverbruik in en je komt er snel achter wie de goedkoopste energieleverancier voor je is. Bespaar op je energierekening dankzij actietarieven en welkomstpremies en ga nu naar onze energievergelijker. Overstappen.nl regelt het hele administratieve proces voor je, zodat je nooit zonder stroom en gas zit.

Soorten Dong energy tarieven

De leverancier werkt niet met welkomstpremies. Toch bieden de scherpe Dong energy tarieven 2017 genoeg mogelijkheden om te besparen op de energiekosten. Dong energy kent 2 soorten contracten:

  • Variabel contract – variabele tarieven die per 1 januari en 1 juli kunnen wijzigen.
  • Vast contract – een vaste gasprijs en kWh-prijs. Dong energy kent zowel 1- als 3-jarige vaste contracten.

Via onze vergelijker zie je snel welk product van Dong energy voor jou als voordeligst uit de bus komt.

« Terug naar energieleveranciers