Homestroom

Homestroom

Contactgegevens

Vergelijk energieleveranciers

Homestroom is een doorlopend en onafhankelijk energiecollectief dat groene stroom en gas levert. In samenwerking met energieleverancier Greenchoice zorgt het energiecollectief ervoor dat consumenten 100% groene stroom geleverd krijgen. De tarieven staan op dit moment vast t/m 31 december. Tot die tijd ontvangen deelnemers van het energiecollectief hun energie van Greenchoice.

Over Homestroom

Homestroom is een doorlopend energiecollectief. Door het doorlopende karakter betaal je elk jaar automatisch voordelige groene tarieven. Het energiecollectief is volledig onafhankelijk en wordt niet betaald door energieleveranciers.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Homestroom

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is Homestroom?

Energieleverancier Greenchoice heeft de veiling van het energiecollectief in februari 2018 gewonnen. Hierdoor is Greenchoice de partnerleverancier van Homestroom t/m 31-12-2019. Greenchoice levert uitsluitend 100% Nederlands opgewekte stroom en bosgecompenseerd gas.

Contactgegevens Homestroom

Voor vragen kun je telefonisch of via de mail contact opnemen met de energieleverancier:

  • Klantenservice: 030-2990906
  • E-mail: info@homestroom.nl

Wat te doen bij verhuizing?

Ga je verhuizen? Je kunt dit dan telefonisch of via het online formulier op de website van Homestroom doorgeven. Normaal gesproken duurt het 4 tot 6 weken voordat de aanmelding is verwerkt, maar als je de wijziging via het online formulier invult dan is het binnen 48 uur geregeld.

Opzeggen Homestroom

Wil je het energiecontract opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier. Houd hierbij rekening met een opzegtermijn van minimaal één maand. Als je het energiecontract voortijdig beëindigt dan is het mogelijk dat je een opzegboete moet betalen. Neem daarom altijd contact op met je energieleverancier als je het energiecontract voortijdig wilt beëindigen.