Homestroom

Energieleverancier Homestroom

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

Homestroom was een doorlopend en onafhankelijk energiecollectief dat groene stroom en gas leverde. Homestroom is inmiddels inactief. 

Over Homestroom

Homestroom was een doorlopend energiecollectief. Door het doorlopende karakter betaalt men elk jaar automatisch voordelige groene tarieven. Het energiecollectief is volledig onafhankelijk en wordt niet betaald door energieleveranciers.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Homestroom

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is Homestroom?

Energieleverancier Greenchoice heeft de laatste veiling van het energiecollectief in februari 2018 gewonnen. Hierdoor was Greenchoice de partnerleverancier van Homestroom t/m 31-12-2019.

Contactgegevens Homestroom

Oude contactgegevens:

  • Klantenservice: 030-2990906
  • E-mail: info@homestroom.nl

Opzeggen Homestroom

Wil je het energiecontract opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier. Houd hierbij rekening met een opzegtermijn van minimaal één maand. Als je het energiecontract voortijdig beëindigt dan is het mogelijk dat je een opzegboete moet betalen. Neem daarom altijd contact op met je energieleverancier als je het energiecontract voortijdig wilt beëindigen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.