Homestroom

Energieleverancier Homestroom

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

Homestroom was een doorlopend en onafhankelijk energiecollectief dat groene stroom en gas leverde. Homestroom is inmiddels inactief. 

Over Homestroom

Homestroom was een doorlopend energiecollectief. Door het doorlopende karakter betaalt men elk jaar automatisch voordelige groene tarieven. Het energiecollectief is volledig onafhankelijk en wordt niet betaald door energieleveranciers.

Blijf op de hoogte

Het aanbod van energieleveranciers kan van dag tot dag verschillen. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe deals en de laatste ontwikkelingen binnen de energiemarkt? Schrijf je dan nu in voor het Energie Alert.

energie alert

Loyaliteitsbonus en (actie)tarieven Homestroom

Een energieleverancier heeft vaak een aanbieding in de vorm van een loyaliteitsbonus of cashback, deze wordt aan het eind van het eerste contractjaar uitgekeerd. Met deze aanbiedingen komen ze hoger in de vergelijker te staan. Hoe hoger een energieleverancier in de vergelijker staat, hoe goedkoper het energiecontract op jaarbasis is.

Voorheen gaven energieleveranciers een aanbieding in de vorm van een welkomstkorting. Met de wijziging in de opzegvergoedingen zijn ook de regels van de welkomstkortingen aangepast. Een welkomstkorting moet nu binnen twee maanden worden uitgekeerd, daarom kiezen veel energieleveranciers nu voor een loyaliteitsbonus.

Hoe duurzaam is Homestroom?

Energieleverancier Greenchoice heeft de laatste veiling van het energiecollectief in februari 2018 gewonnen. Hierdoor was Greenchoice de partnerleverancier van Homestroom t/m 31-12-2019.

Contactgegevens Homestroom

Oude contactgegevens:

  • Klantenservice: 030-2990906
  • E-mail: info@homestroom.nl

Opzeggen Homestroom

Wil je het energiecontract opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier. Houd hierbij rekening met een opzegtermijn van minimaal één maand. Als je het energiecontract voortijdig beëindigt dan is het mogelijk dat je een opzegboete moet betalen. Neem daarom altijd contact op met je energieleverancier als je het energiecontract voortijdig wilt beëindigen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.