Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Qurrent energie

Energieleverancier Qurrent is er voor huishoudens die zelf energie willen opwekken. Samen streven zij naar een duurzame en energieneutrale samenleving. Qurrent biedt Hollandse windenergie tegen inkoopprijs en klimaatgecompenseerd gas.

Oprichting Qurrent

Qurrent is in 2006 opgericht en is in 2011 met We Generate samengegaan. Stichting Doen, de HIER Klimaatcampagne en de Natuur en Milieufederaties waren de initiatiefnemers van We Generate. We Generate had als doel om samen met klanten groene energie op te wekken en energie te besparen.

Zelf energie opwekken

Qurrent levert producten waarmee klanten zelf energie kunnen opwekken. Denk hierbij aan het verkopen en installeren van:

  • zonnepanelen
  • een zonneboiler
  • woningisolatie
  • aandelen in een zonnepark

Tot slot heeft Qurrent een uitgebreide webshop met energiebesparende artikelen zoals tijdschakelaars, stekkerdozen en besparende douchekoppen.

Energie vergelijken

Op Overstappen.nl kun je eenvoudig de Qurrent tarieven met de prijzen van andere leveranciers vergelijken. In onze energievergelijker vul je ten eerste je verbruik in. Heb je een voorkeur voor groene energie dan kun je dat ook aangeven. Vervolgens ziet u de goedkoopste energieleveranciers die aansluiten op je verbruik en wensen. Het vergelijkingsresultaat filter je vervolgens op looptijd van het contract en op vaste/variabele tarieven.

Overstappen van energieleverancier

Is Qurrent voor jou de beste energieleverancier? Heb je via onze vergelijker een geschikte energieleverancier gevonden? Via Overstappen.nl kun je eenvoudig naar Qurrent overstappen en profiteren van actietarieven en/of welkomstpremies. Je nieuwe energieleverancier zorgt dat je huidige energieleverancier wordt opgezegd.

Qurrent overstappen

Naar Qurrent overstappen is eenvoudig omdat je huidige energieleverancier voor je wordt opgezegd. Qurrent is een vrij nieuwe energieleverancier die 100% groene energie van Nederlandse bodem aanbiedt. Je kunt naar Qurrent overstappen vanwege de hoge mate van duurzaamheid. Let echter ook op de tarieven. Daarvoor kun je onze energievergelijker gebruiken.

Qurrent vergelijken

Op Overstappen.nl kun je eenvoudig kijken of Qurrent voor jou een goede deal heeft. Is er een Qurrent overstapkorting beschikbaar? Hoe zijn de tarieven in vergelijking met andere leveranciers? Vind de antwoorden snel in onze energievergelijker. Vul je verbruik en postcode in en wij tonen een ranglijst van de goedkoopste energieleveranciers.

Energie overstappen

Procedure naar Qurrent overstappen

Overstappen naar Qurrent kost niet veel moeite. Qurrent werkt net als de meeste energieleveranciers met een gratis overstapservice. Hierbij wordt je huidige energiecontract voor je opgezegd.

Let op: heb je nu een contract voor bepaalde tijd? Dan stap je het best 8 tot 6 weken voor de einddatum van het contract over. Als je te vroeg switcht kan je huidige leverancier een opzegvergoeding in rekening brengen.

Qurrent opzeggen

Vind je het fijn om over te stappen van energieleverancier, maar wil je nergens aan vastzitten? Je kunt elk moment je contract bij Qurrent opzeggen, alleen kan het zijn dat je dan de Qurrent overstapkorting misloopt. De meeste energieleveranciers betalen de welkomstpremie pas uit na 1 jaar. Als je bij Qurrent weg wilt, kun je zelf Qurrent stopzetten of gebruik maken van de overstapservice die de meeste leveranciers aanbieden als je naar hen overstapt.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Qurrent stopzetten

Wil je Qurrent stopzetten? Bijvoorbeeld omdat je emigreert of naar een verzorgingstehuis verhuist? Dan kun je dit schriftelijk of per e-mail doen. Je krijgt vervolgens het verzoek om de meterstanden door te geven. Tot slot krijg je een eindafrekening waarbij je geld terugkrijgt of moet bijbetalen.

Energieleveranciers vergelijken

Op Overstappen.nl kun je eenvoudig energieleveranciers vergelijken. Als je al jaren bij dezelfde leverancier bent is overstappen de moeite waard. Als overstapper profiteer je van welkomstpremies en actietarieven die energieleveranciers geven aan nieuwe klanten. Kijk nu welke energieleverancier voor jou de voordeligste keuze is.

« Terug naar energieleveranciers