Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Qurrent energie

Energieleverancier Qurrent is er voor huishoudens die zelf energie willen opwekken. Samen streven zij naar een duurzame en energieneutrale samenleving. Qurrent biedt Hollandse windenergie tegen inkoopprijs en klimaatgecompenseerd gas.

Oprichting Qurrent

Qurrent is in 2006 opgericht en is in 2011 met We Generate samengegaan. Stichting Doen, de HIER Klimaatcampagne en de Natuur en Milieufederaties waren de initiatiefnemers van We Generate. We Generate had als doel om samen met klanten groene energie op te wekken en energie te besparen.

Zelf energie opwekken

Qurrent levert producten waarmee klanten zelf energie kunnen opwekken. Denk hierbij aan het verkopen en installeren van:

  • zonnepanelen
  • een zonneboiler
  • woningisolatie
  • aandelen in een zonnepark

Tot slot heeft Qurrent een uitgebreide webshop met energiebesparende artikelen zoals tijdschakelaars, stekkerdozen en besparende douchekoppen.

Energie vergelijken

Op Overstappen.nl kun je eenvoudig de Qurrent tarieven met de prijzen van andere leveranciers vergelijken. In onze energievergelijker vul je ten eerste je verbruik in. Heb je een voorkeur voor groene energie dan kun je dat ook aangeven. Vervolgens ziet u de goedkoopste energieleveranciers die aansluiten op je verbruik en wensen. Het vergelijkingsresultaat filter je vervolgens op looptijd van het contract en op vaste/variabele tarieven.

Overstappen van energieleverancier

Is Qurrent voor jou de beste energieleverancier? Heb je via onze vergelijker een geschikte energieleverancier gevonden? Via Overstappen.nl kun je eenvoudig naar Qurrent overstappen en profiteren van actietarieven en/of welkomstpremies. Je nieuwe energieleverancier zorgt dat je huidige energieleverancier wordt opgezegd.

« Terug naar energieleveranciers