Qurrent tarieven 2020

Zijn de Qurrent tarieven gunstig voor jou? Qurrent is een nieuwkomer op de energiemarkt en gaat de concurrentie aan met andere leveranciers. Je kunt profiteren van zeer scherpe Qurrent tarieven 2020. Op Overstappen.nl kun je eenvoudig de gasprijs en prijs kWh van Qurrent vergelijken met de prijzen van andere leveranciers.

Qurrent logo

Over Qurrent

Qurrent is in 2006 opgericht en in 2011 samengegaan met het duurzame initiatief We Generate. Energieleverancier Qurrent biedt groene energie van Hollandse bodem. Daarnaast helpt het energiebedrijf huishoudens om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Verder beschikt Qurrent over een webshop waar bezoekers energiebesparende producten kunnen kopen.

Uitleg Qurrent tarieven

Qurrent brengt bij consumenten inkoopprijzen voor gas en elektriciteit in rekening. Dit zorgt ervoor dat de Qurrent tarieven 2020 zeer voordelig zijn. Sommige leveranciers bieden verschillende energieproducten aan. Qurrent biedt 1 energieproduct aan met variabele energieprijzen. Bij Qurrent betekent dit dat de tarieven per kwartaal gewijzigd mogen worden.

Groene energie van Qurrent

  • Gas: omdat er in Nederland niet voldoende groen gas uit biomassa beschikbaar is biedt Qurrent CO2-gecompenseerd gas.
  • Elektriciteit: Qurrent biedt groene stroom van Nederlandse bodem via partner DVEP. Energie die niet door Qurrent opgewekt wordt, is afkomstig van Nederlandse windmolens.

Gasprijs en prijs kWh

Wil je groene energie van Qurrent afnemen? Uiteraard kijk je ook naar de prijs per kubieke meter gas en de prijs kWh. Qurrent is opgenomen in onze vergelijker. Check dus nu welke plek Qurrent inneemt in onze ranglijst van de voordeligste energieleveranciers. Voordat je overstapt ontvang je uitgebreide informatie over de leverancier. Op Overstappen.nl lees je over de kwaliteit van de klantenservice, algemene voorwaarden en natuurlijk de Qurrent tarieven van 2020.

Energie vergelijken

Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Huishoudens die overstappen van energieleverancier profiteren van overstapkortingen voor nieuwe klanten. Nederland kent sinds 2004 een vrije energiemarkt. Profiteer van de keuzevrijheid en stap over naar de goedkoopste energieleverancier. Via onze vergelijkingsservice zie je namelijk in een oogopslag de goedkoopste energiedeals voor je verbruik.

Meer over energie