Qurrent tarieven 2021

Zijn de Qurrent tarieven gunstig voor jou? Qurrent is in 2018 overgenomen door Greenchoice. De Qurrent tarieven 2021 zijn dus gelijk aan die van Greenchoice. Op Overstappen.nl kun je eenvoudig de gasprijs en prijs kWh van Qurrent/Greenchoice vergelijken met de prijzen van andere leveranciers.

Qurrent tarieven
Greenchoice logo
EnergieleverancierStroomtarief 2021Gastarief 2021
Qurrent€0,241€0,867

Laatste update:

Vergelijk direct de tarieven van Qurrent/Greenchoice en check je besparing

Over Qurrent

Qurrent is in 2006 opgericht en in 2011 samengegaan met het duurzame initiatief We Generate. In 2018 is Qurrent overgenomen door Greenchoice. Energieleverancier Qurrent biedt groene energie van Hollandse bodem. Daarnaast helpt het energiebedrijf huishoudens om zelf energie op te wekken met zonnepanelen.

Uitleg Qurrent tarieven

Qurrent brengt bij consumenten inkoopprijzen voor gas en elektriciteit in rekening. Dit zorgt ervoor dat de Qurrent/Greenchoice tarieven 2021 zeer voordelig zijn. Sommige leveranciers bieden verschillende energieproducten aan. Qurrent biedt 1 energieproduct aan met variabele energieprijzen. Bij Qurrent betekent dit dat de tarieven per kwartaal gewijzigd mogen worden.

Groene energie van Qurrent/Greenchoice

  • Gas: omdat er in Nederland niet voldoende groen gas uit biomassa beschikbaar is biedt Qurrent CO2-gecompenseerd gas.
  • Elektriciteit: Qurrent/Greenchoice biedt groene stroom van Nederlandse bodem via partner DVEP. Energie die niet door Qurrent/Greenchoice opgewekt wordt, is afkomstig van Nederlandse windmolens.

Gasprijs en prijs kWh

Wil je groene energie van Qurrent afnemen? Uiteraard kijk je ook naar de prijs per kubieke meter gas en de prijs kWh. Qurrent is opgenomen in onze vergelijker. Check dus nu welke plek Qurrent inneemt in onze ranglijst van de voordeligste energieleveranciers. Voordat je overstapt ontvang je uitgebreide informatie over de leverancier. Op Overstappen.nl lees je over de kwaliteit van de klantenservice, algemene voorwaarden en natuurlijk de Qurrent tarieven van 2021.

Vergelijk en bespaar!

Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Huishoudens die overstappen van energieleverancier profiteren van overstapkortingen voor nieuwe klanten. Nederland kent sinds 2004 een vrije energiemarkt. Profiteer van de keuzevrijheid en stap over naar de goedkoopste energieleverancier. Via onze vergelijkingsservice zie je namelijk in een oogopslag de goedkoopste energiedeals voor je verbruik.

Meer over energie

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.