Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Qwint Energie

Qwint is een energieleverancier die groene stroom en gas levert tegen zeer lage energietarieven. Het bedrijf is opgericht in 2007 en is een van de weinige echt Nederlandse energiebedrijven. Het is onderdeel van De Vrije energieproducent (DVEP). De energieleverancier levert zowel aan particulieren als aan de zakelijke markt.

Over Qwint

Qwint levert stroom en gas aan consumenten en zakelijke klanten. De energieleverancier wil zijn klanten graag helpen en heeft een ervaren klantenservice. Als MKB’er of grootzakelijke klant kun je ook gebruik maken van de service die de energieleverancier verleent.

Overstappen energie

Welkomstkorting en (actie)tarieven Qwint

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Hoe duurzaam is Qwint?

Het doel van deze energieleverancier is door een combinatie van duurzame energie, lage tarieven en een prima service de consument in alle tevredenheid te voorzien en een bijdrage te leveren aan een schoner milieu. Door het kleinschalige karakter van Qwint is de communicatie persoonlijk en oprecht.

Contactgegevens Qwint

Voor vragen kun je per mail of telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail: info@qwint.nl
  • Klantenservice: 074 – 250 06 08

Wat te doen bij verhuizing?

Ben je van plan om te verhuizen? Je kunt dan in de meeste gevallen klant blijven bij Qwint. Je zult je verhuizing wel op tijd moeten doorgeven, ongeveer vier weken van tevoren. Dit kun je doen door contact op te nemen met de klantenservice van de energieleverancier.

Opzeggen Qwint

Wil je graag je contract bij Qwint opzeggen? Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoef je zelf niets te doen, je nieuwe energieleverancier zegt je oude energieleverancier voor je op. Houd er wel rekening mee dat je vaak een opzegboete moet betalen bij het voortijdig beëindigen van het contract.

« Terug naar energieleveranciers