All-in-power | Tarieven 2024 en aanbiedingen | Overstappen.nl

All-in-power

Contactgegevens
026-2022136
klantenservice@allinpower.nl
www.allinpower.nl
Vergelijk energieleveranciers

Over All-in-power

In 2017 is All-in-power opgericht door Melvin van Melzen. Met een kantoor gevestigd in Arnhem levert All-in-power duurzame energie aan zowel zakelijke als particuliere klanten. All-in-power beschikt van een leveringsvergunning voor stroom aan kleinverbruikers. Met deze vergunning is het platform sinds februari 2021 gelanceerd. Dit betekent dat je met het platform van All-in-power zowel energie kan afnemen als je eigen duurzaam opgewekte energie kan verkopen aan bijvoorbeeld, je buurman, een collega of een willekeurige energieverbruiker.

Snel navigeren naar

Dynamische energiecontract All-in-power

All-in-power biedt een dynamisch energiecontract aan. Dit is een contractvorm waarbij je tarief voor stroom (kWh) per uur en je tarief voor gas (m3) elke ochtend om 6 uur veranderd. De prijzen voor energie zijn namelijk gekoppeld aan de ‘spotmarkt‘. Op deze markt wordt de energie voor de komende dag verhandeld, vandaar dat je een dag van te voren pas weet wat je tarieven voor de volgende dag zullen zijn. Alleen de tarieven per kWh stroom en m3 gas zijn dynamisch. De overige kosten staan wel vast.

dynamische tarieven All-in-power

Kosten All-in-power

Voor de dynamische tarieven geldt dat de inkoopprijzen voor alle leveranciers gelijk zijn. Daarnaast zijn ook de overheidsheffingen (energiebelasting & btw) en netbeheerkosten voor alle leveranciers hetzelfde als bij een vast of variabel energiecontract.

Het verschil tussen de leveranciers zit dus in de overige kosten en de voorwaarden van het contract, want de kosten van het vastrecht, de variabele kosten (opslag per kWh en m3) en de opzegtermijn zijn wél verschillend per leverancier.
In de tabel hieronder zie je wat de kosten en de opzegtermijn van deze leverancier is.

Kosten All-in-power

beweeg de tabel van links naar rechts
ProductTarief
Vastrecht stroom p/m€ 7,26
Opslag stroom p/kWh€ 0,03025
Vastrecht gas p/m€ 7,26
Opslag gas p/m3€ 0,10769
Opzegtermijn30 dagen

Laatste update:

Aanbiedingen All-in-power

Een energieleverancier heeft vaak een aanbieding in de vorm van een loyaliteitsbonus of cashback, deze wordt aan het eind van het eerste contractjaar uitgekeerd. Met deze aanbiedingen komen ze hoger in de vergelijker te staan. Hoe hoger een energieleverancier in de vergelijker staat, hoe goedkoper het energiecontract op jaarbasis is.

Voorheen gaven energieleveranciers een aanbieding in de vorm van een welkomstkorting. Met de wijziging in de opzegvergoedingen zijn ook de regels van de welkomstkortingen aangepast. Een welkomstkorting moet nu binnen twee maanden worden uitgekeerd, daarom kiezen veel energieleveranciers nu voor een loyaliteitsbonus. Op onze aanbiedingen pagina hebben we de meest actuele aanbiedingen op een rijtje gezet.

Waar wordt de energie opgewekt?

Energieleveranciers zijn tegenwoordig verplicht om te laten zien waar hun energie vandaan komt en hoe deze wordt opgewekt. Dit doen ze door het zogenoemde stroometiket. Er is geen vast format voor het stroometiket, daarom hebben wij voor jou uitgezocht waar All-in-power zijn energie vandaan haalt.

Stroometiket All-in-power

Soort product Groen uit Nederland
100% Zonne-energie NL
% Duurzaamheid 100% Duurzaam

Bron: Stroometiket 2021 All-in-power

Samen naar een duurzame wereld

All-in-power en WISE

Elk jaar onderzoekt WISE in samenwerking met de Consumentenbond hoe duurzaam een energieleverancier daadwerkelijk is. Uiteindelijk krijgt iedere leverancier een cijfer. Dit cijfer is het gemiddelde van drie onderdelen: investeringen, inkoop en levering. All-in-power heeft nog geen cijfer van WISE, naar verwachting worden ze in een volgend onderzoek wel meegenomen.

Ben jij benieuwd naar het hele onderzoek en welke energieleverancier volgens WISE het groenste is? Ga dan naar onze pagina over de groenste energieleverancier. Het cijfer van WISE is gebaseerd op de gehele organisatie.

tip

Tip

Vink in onze vergelijker het filter duurzaam aan. Je krijgt dan alleen energiecontracten te zien waarvan de energie uitsluitend wordt opgewekt in Nederland vanuit hernieuwbare bronnen: wind, water en zon. Daarnaast wordt het gas minstens CO2 gecompenseerd.

Mijn situatie is veranderd, wat nu?

Wanneer overstappen

Jouw energiecontract loopt af, dus is het tijd om opzoek te gaan naar jouw beste deal. Je zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar All-in-power. Met een vast contract kan je het beste overstappen wanneer jouw contract afloopt, anders riskeer je een overstapboete.
Bij een variabel contract heb je geen vaste einddatum en kan je overstappen wanneer je dat zelf wilt.

Wat doen wij

Met behulp van onze vergelijker krijg je direct een overzicht van meerdere energieleveranciers, al hun tarieven. Zo kan je eenvoudig en snel in één oogopslag zien welke energieleverancier de beste voorwaarden met de goedkoopste tarieven heeft. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij je nieuwe energieleverancier. Zij zorgen ervoor dat jouw oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Wat moet je doorgeven

 • De datum waarop je de sleutel van je nieuwe woning ontvangt.
 • De datum waarop je de sleutel van je oude woning inlevert.
 • Het adres van je nieuwe woning.
 • Je contactgegevens tijdens de verhuizing.
 • De meterstanden van je oude huis.
 • De meterstanden van je nieuwe huis.

All-in-power stuurt je een e-mail zodra je de meterstanden door kunt geven. Als je een slimme meter hebt dan leest All-in-power de meterstanden op afstand uit. Je hoeft dan zelf niets te doen.

Contract opzeggen verhuizing

Een verhuizing is geen geldige reden om tussentijds je vaste contract op te zeggen. Je huidige contract verhuist met je mee naar je nieuwe adres.

Tijdelijk twee adressen?

Wanneer je tijdelijk twee adressen hebt, levert All-in-power op beide adressen stroom en/of gas. Als je op het oude adres geen energie meer nodig hebt, dan moet je zelf het contract voor je oude woning opzeggen. Wij raden aan om dit altijd telefonisch te doen.

 

Manier van opzeggen

In sommige situaties moet je zelf je energiecontract opzeggen. Bij All-in-power is dit schriftelijk, digitaal of telefonisch mogelijk. Je energieleverancier hanteert de een opzegtermijn van 30 kalenderdagen.

Vast contract opzeggen

Wanneer jij vroegtijdig je energiecontract opzegt, mag All-in-power een opzegvergoeding in rekening brengen. De ACM heeft bepaald wat de maximale hoogte van de opzegvergoeding mag zijn.

Veelgestelde vragen

  Ik heb een aanvraag gedaan, hoe gaat het nu verder?

  Wanneer jij een aanvraag hebt gedaan bij ons, ontvang jij, van All-in-power schriftelijk of digitaal een bevestiging van je aanvraag.
  Na 4-6 weken zal jij energie geleverd krijgen van All-in-power.
  Let op: Als jij vroegtijdig over wilt stappen neemt All-in-power je opzegboete niet over.

  Hoe gaat de leverancier om met het voorschotbedrag?

  De hoogte van je maandbedrag wordt door all-in power bepaald.
  All-in-power spreekt met jou af wanneer het maandbedrag via automatische incasso wordt afgeschreven. Je kan het maanbedrag zelf aanpassen door contact met All-in-power op te nemen.

  Is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen?

  Nee, All-in-power accepteert geen spoedaanvragen.

  Heeft All-in-power een app?

  Nee, ze hebben geen app waarin je jouw gebruiksoverzicht kan zien. Wel hebben ze een online omgeving waar jij al je gegevens en correspondentie in kan zien

  Hoe gaat de leverancier om met zonnepanelen, salderen & terugleveren?

  Op dit moment zijn er nog geen gegevens over de manier van salderen en de terugleververgoeding van All-in-power.

  Wanneer zijn de daluren van All-in-power?

  De daluren worden niet door je energieleverancier bepaald. Het hangt af van de regio waar je woont en dus wie jouw netbeheerder is. Daarnaast is het het afhankelijk van de soort meter of jij gebruik kan maken van daluren. Alleen met een dubbel telwerk of een slimme meter kan je gebruik maken van daluren. Wanneer de daluren in jouw regio zijn kan je zien op onze pagina over daluren.

  Kan ik een zakelijk dynamisch energiecontract afsluiten?

  Ja

  Waar moet ik op letten bij een zakelijk energiecontract?

  • Type aansluiting: Voordat je een zakelijk energiecontract afsluit is het belangrijk om uit te zoeken welk type aansluiting er in het (kantoor)pand aanwezig is en/of welk type je nodig hebt.
  • Functie: Staat er in het kadaster alleen een kantoorfunctie of is er ook sprake van een woonfunctie.
  • BTW: De zakelijke energietarieven van All-in-power zijn exclusief.
  • Annuleren: Let goed op of er sprake is van een bedenktijd na je aanvraag. Meestal heb je namelijk géén bedenktijd. Als je wilt annuleren moet je dit zelf doen door schriftelijk of digitaal contact op te nemen.

  Wat zijn de zakelijke contactgegevens?
  Telefoonnummer: 026 – 2022136
  E-mail: klantenservice@allinpower.nl