Atoomstroom energie

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

De energieleverancier Atoomstroom is opgeheven in mei 2016. De energieleverancier leverde 100% atoomstroom. De klant betaalde naast de levering van energie een vast maandelijks bedrag van 4,95 euro. Dit bedrag hield Atoomstroom laag door goed te letten op de bedrijfskosten. Dus er werd geen geld uitgegeven aan dure reclamecampagnes en grote kantoorgebouwen. Klanten van Atoomstroom zijn overgenomen door Budget Energie.

Over Atoomstroom Energie

Atoomstroom leverde van 2008 tot 2016 elektriciteit die werd opgewekt in veilige, streng gereguleerde kerncentrales. Het bedrijf bestaat inmiddels niet meer en de klanten van Atoomstroom zijn in 2016 overgenomen door Budgetenergie. Je kunt met onze vergelijker zien of Budgetenergie de beste deal heeft voor jou.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Atoomstroom Energie

Wil je een goedkoop energiecontract afsluiten dat goed past bij je persoonlijke wensen? Maak dan gebruik van onze vergelijker, waarmee je een overzicht krijgt van de goedkoopste energieleveranciers op basis van jouw voorkeuren. Op een vergelijkingssite zoals Overstappen.nl zijn de prijzen van de energiecontracten meestal lager dan op de site van de energieleverancier zelf. Op Overstappen.nl bieden energieleveranciers namelijk welkomstkortingen aan, omdat ze graag als goedkoopste energieleverancier naar voren willen komen in onze vergelijker.

Contactgegevens Atoomstroom Energie

Budgetenergie heeft de klanten van Atoomstroom Energie overgenomen, nadat het bedrijf is opgeheven in 2016. Voor vragen kun je de dus contact opnemen met Budgetenergie. Je kunt een mail sturen via het contactformulier op de website van Budgetenergie. Het is ook mogelijk om online te chatten op de website van Budgetenergie. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Budgetenergie:

  • Klantenservice thuis : 020 – 205 55 55
  • Klantenservice zakelijk : 020 – 205 55 50

Wat te doen bij verhuizing?

Als je gaat verhuizen dan kun je dit online doorgeven via MijnBudgetEnergie. Het is bij Budgetenergie mogelijk om tijdelijk op twee adressen energie geleverd te krijgen. Vier tot zes weken nadat de levering op je oude adres is beëindigd ontvang je een eindnota.

Hoe duurzaam is Atoomstroom Energie?

Atoom Energie was geen duurzame energieleverancier aangezien de leverancier gebruik maakte van kerncentrales. Budgetenergie (de energieleverancier die de klanten van Atoomstroom heeft overgenomen) levert daarentegen wel groene stroom.

Opzeggen Atoomstroom Energie

Voor het opzeggen van je energiecontract zul je contact op moeten nemen met Budgetenergie. Zij hebben alle klanten van Atoomstroom overgenomen. Je kunt je energiecontract opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Budgetenergie. Wanneer je een contract met een vaste looptijd hebt, dan is het mogelijk dat je een opzegvergoeding moet betalen. De hoogte van de opzegvergoeding wordt bepaald door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.