Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}
{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

EnergieFlex

Let op: EnergieFlex is failliet. Klanten worden per 1 november overgenomen door Innova Energie. Wil je Innova Energie niet als energieleverancier? Ontdek in onze energievergelijker welke energieleverancier jou de beste deal biedt en stap vandaag nog over. Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.

EnergieFlex is een jonge energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel particulieren als bedrijven. In het begin bood EnergieFlex klanten een PrePaid contract aan, waarmee je vooraf voor je energie kon betalen. In 2017 stapte de leverancier hiervan af en richt EnergieFlex zich meer op duurzaamheid.

Energie vergelijken

100% Sociaal Groen

Groene stroom krijgt een steeds groter aandeel op de Nederlandse energiemarkt. Gas is echter per definitie niet groen. EnergieFlex lost dit op door de CO2 uitstoot te compenseren. Daarvoor startte de leverancier een project waarmee naast de compensatie ook mensen in derdewereldlanden geholpen worden. De tarieven zijn bovendien hetzelfde als bij een standaard contract.

EnergieFlex voorziet mensen in derdewereldlanden van kookovens. Daardoor hoeven zij niet meer te koken op open vuur, waar bos voor gekapt moet worden en een hoop CO2 bij vrij komt. Dit compenseert de uitstoot van jouw gasverbruik. Bovendien verbetert het de leefomstandigheden elders ter wereld aanzienlijk.

De energieproducten van EnergieFlex

Naast prepaid energie biedt EnergyFlex nog andere energieproducten:

  • 100% Sociaal Groen: contract met een vast tarief en een looptijd van 1 of 3 jaar. Je krijgt groene stroom en gecompenseerd gas.
  • Flex Standaard: contract met een vast tarief en een looptijd van 1 of 3 jaar. Je krijgt groene stroom, maar gas wordt niet gecompenseerd.

EnergieFlex contracten vergelijken

Wil je weten of je bij je huidige energieleverancier teveel betaalt voor energie? Vergelijk via onze energievergelijker de contracten van je huidige leverancier met de contracten van EnergieFlex. Overstappen naar een voordelig contract met goede voorwaarden bij EnergieFlex is zo gedaan, EnergieFlex zegt je oude energieleverancier voor je op.

Energie vergelijken