EnergieFlex

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

EnergieFlex is failliet verklaard en de klanten zijn per 1 november 2018 overgenomen door Innova Energie. Het energiebedrijf heeft zich de laatste jaren meer gericht op duurzaamheid, maar heeft een faillissement niet kunnen voorkomen.

Over EnergieFlex

EnergieFlex was een jonge energieleverancier die elektriciteit en gas leverde aan zowel particulieren als bedrijven. In het begin bood EnergieFlex klanten een PrePaid contract aan, waarmee je vooraf voor je energie kon betalen. In 2017 stapte de leverancier hiervan af en richt EnergieFlex zich meer op duurzaamheid. Per 1 november 2018 is EnergieFlex failliet verklaard.

Welkomstkorting en (actie)tarieven EnergieFlex

Op Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting als je een energiecontract afsluit. Energieleveranciers willen namelijk de hoogste positie in onze vergelijker bemachtigen. Door welkomstkortingen aan te bieden komen energieleveranciers hoger in onze vergelijker te staan, omdat ze goedkoper zijn. Daarom kun je bij vergelijkingswebsites vaak een goedkoper energiecontract afsluiten dan op de website van de energieleverancier zelf.

Contactgegevens EnergieFlex

Energieflex is in november 2018 failliet verklaard en de klanten zijn overgenomen door Innova Energie. Hieronder staan de contactgegevens van Innova Energie. Voor vragen kun je met hen contact opnemen.

  • Klantenservice consument: 088 54 54 243
  • Klantenservice zakelijk: 070 301 66 10

Wat te doen bij verhuizing?

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Geef minimaal twee weken van tevoren aan Innova Energie door dat je gaat verhuizen. Je kunt de verhuizing gemakkelijk doorgeven via Mijn Innova of je kan een verhuisformulier opvragen bij de klantenservice.

Hoe duurzaam is EnergieFlex?

Groene stroom krijgt een steeds groter aandeel op de Nederlandse energiemarkt. Gas is echter per definitie niet groen. De energieleverancier loste dit op door de CO2 uitstoot te compenseren. Daarvoor startte de leverancier een project waarmee naast de compensatie ook mensen in derdewereldlanden geholpen werden. De tarieven waren hetzelfde als bij een standaard contract.

EnergieFlex voorzag mensen in derdewereldlanden van kookovens. Daardoor hoefden zij niet meer te koken op open vuur, waar bos voor gekapt moet worden en een hoop CO2 bij vrij komt. Dit compenseerde de uitstoot van jouw gasverbruik.

Opzeggen EnergieFlex

De klanten van EnergieFlex zijn door Innova Energie overgenomen. Wil je jouw energiecontract opzeggen? Vul dan het online contactformulier in op de website van Innova Energie. Vermeld hierbij je aansluitgegevens en gewenste einddatum. Het is niet mogelijk om dit met terugwerkende kracht in te laten gaan. Houd er rekening mee dat je bij voortijdige opzegging van een contract met vaste tarieven een opzegboete moet betalen.

Stap je over naar een andere energieleverancier? Je nieuwe energieleverancier regelt dan de overstap. Twijfel je nog over welke energieleverancier je moet kiezen? Op Overstappen.nl kun je gemakkelijk energie vergelijken en vervolgens de goedkoopste energieleverancier kiezen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.