Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Vul je postcode en huisnummer in:

{{energy_consumption_buttons_show ? 'Schat mijn jaarverbruik' : 'Vul je jaarverbruik in'}}

1
2
Kies je huidige leverancier Kies je huidige leverancier

EnergieFlex

Let op: EnergieFlex is zijn vergunning kwijtgeraakt. Op dit moment wordt door de bewindvoerder gekeken wat de volgende stappen zijn. Klanten krijgen gewoon energie geleverd, maar over het huidige contract en de voorwaarden is nog geen duidelijkheid. Overstappen is pas mogelijk zodra je als klant bent overgenomen door een ander energiebedrijf. Ook bestaat de kans dat EnergieFlex niet failliet wordt verklaard en de vergunning terugkrijgt.

Je krijgt mogelijk een nieuw aanbod van een andere energieleverancier. Wij raden aan om vervolgens via Overstappen energiecontracten te vergelijken en over te stappen. Ben je via ons klant geworden bij EnergieFlex? Dan houden wij je per mail op de hoogte.

EnergieFlex is een jonge energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel particulieren als bedrijven. In het begin bood EnergieFlex klanten een PrePaid contract aan, waarmee je vooraf voor je energie kon betalen. In 2017 stapte de leverancier hiervan af en richt EnergieFlex zich meer op duurzaamheid.

Energie vergelijken

100% Sociaal Groen

Groene stroom krijgt een steeds groter aandeel op de Nederlandse energiemarkt. Gas is echter per definitie niet groen. EnergieFlex lost dit op door de CO2 uitstoot te compenseren. Daarvoor startte de leverancier een project waarmee naast de compensatie ook mensen in derdewereldlanden geholpen worden. De tarieven zijn bovendien hetzelfde als bij een standaard contract.

EnergieFlex voorziet mensen in derdewereldlanden van kookovens. Daardoor hoeven zij niet meer te koken op open vuur, waar bos voor gekapt moet worden en een hoop CO2 bij vrij komt. Dit compenseert de uitstoot van jouw gasverbruik. Bovendien verbetert het de leefomstandigheden elders ter wereld aanzienlijk.

De energieproducten van EnergieFlex

Naast prepaid energie biedt EnergyFlex nog andere energieproducten:

  • 100% Sociaal Groen: contract met een vast tarief en een looptijd van 1 of 3 jaar. Je krijgt groene stroom en gecompenseerd gas.
  • Flex Standaard: contract met een vast tarief en een looptijd van 1 of 3 jaar. Je krijgt groene stroom, maar gas wordt niet gecompenseerd.

EnergieFlex contracten vergelijken

Wil je weten of je bij je huidige energieleverancier teveel betaalt voor energie? Vergelijk via onze energievergelijker de contracten van je huidige leverancier met de contracten van EnergieFlex. Overstappen naar een voordelig contract met goede voorwaarden bij EnergieFlex is zo gedaan, EnergieFlex zegt je oude energieleverancier voor je op.

Energie vergelijken