EnergieFlex

EnergieFlex is een jonge energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel particulieren als bedrijven. Omdat EnergieFlex graag iets ziet veranderen aan de huidige energiemarkt, bieden zij een uniek product met EnergieFlex Prepaid. Via EnergieFlex Prepaid rekenen klanten af naar daadwerkelijk gebruik.

Energie vergelijken

Prepaid energie

EnergieFlex is de eerste energieleverancier in Nederland die energie prepaid aanbiedt. Door energie prepaid af te nemen heb je niet meer te maken met de jaarlijkse eindafrekening en heb je meer controle over je verbruik. Voorwaarde voor dit contract is het laten installeren van een slimme meter wanneer je deze nog niet hebt. De kosten voor een prioriteitsplaatsing van een slimme meter zijn € 72,60  inclusief BTW. EnergieFlex zorgt ervoor dat de aanvraag door wordt gegeven aan je netbeheerder.

Andere energieproducten van EnergieFlex

Naast prepaid energie biedt EnergyFlex nog andere energieproducten:

  • EnergieFlex Werkelijk Verbruik: contract met de keuze uit een variabel of vast tarief. Je betaalt naar eigen verbruik en krijgt hierdoor direct inzicht in je eigen energieverbruik en de kosten hiervan.
  • EnergieFlex Prepaid: contract met een variabel tarief, vrij opzegbaar. Dit is het meest gekozen contract van EnergieFlex. Bij dit contract hoort geen automatische incasso.
  • EnerieFlex Voorschot: energiecontract met de keuze uit variabele of vaste tarieven. Dit contract sluit je af voor 1 of 3 jaar. Je kunt bij dit contract kiezen voor een voorschotafrekening, waarmee je iedere maand een voorschotbedrag betaalt aan energiekosten. Aan het einde van het jaar wordt het daadwerkelijke verbruik verrekend met het bedrag dat je aan voorschot al hebt betaald.

EnergieFlex contracten vergelijken

Wil je weten of je bij je huidige energieleverancier teveel betaalt voor energie? Vergelijk via onze energievergelijker de contracten van je huidige leverancier met de contracten van EnergieFlex. Overstappen naar een voordelig contract met goede voorwaarden bij EnergieFlex is zo gedaan, EnergieFlex zegt je oude energieleverancier voor je op.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Vul je postcode en huisnummer in:

{{energy_consumption_buttons_show ? 'Schat mijn jaarverbruik' : 'Vul je jaarverbruik in'}}

1
2
Kies je huidige leverancier Kies je huidige leverancier

Zojuist overgestapt

  • 23 juli, 23:55 Mevr. N. uit Amsterdam zuidoost is overgestapt naar Qurrent Energie
  • 23 juli, 23:36 Dhr. W. uit Lisserbroek is overgestapt naar E.ON
  • 23 juli, 23:30 Dhr. M. uit Oirschot is overgestapt naar Nuon

Reviews Overstappen.nl

"Soepel verlopen"

E de Beule, 6 uur geleden