Enstroga

Enstroga

Contactgegevens
043-744 0200
energie@enstroga.nl
https://enstroga.nl/
Vergelijk energieleveranciers

ENSTROGA bestaat sinds 2012 en is, naast Nederland, actief in meerdere Europese landen, zoals Italië en Duitsland. De energieleverancier behoort tot een grote, Europese energiegroep. Deze werd opgericht om consumenten stroom en gas aan te bieden tegen lage prijzen op de energiemarkt.

Over ENSTROGA

ENSTROGA is een onafhankelijke energieleverancier in Nederland en is opgericht in 2012. Het energiebedrijf is onderdeel van een Europese energiegroep en is sinds medio 2020 ook actief op de Nederlandse markt. De energieleverancier kan teren op de ervaring en de kennis van haar zusterbedrijven in het buitenland en hecht daarnaast waarde aan competitieve tarieven en een persoonlijke service.

Welkomstkorting en (actie)tarieven

Energieleveranciers bieden via onze vergelijker welkomstkortingen aan. Wanneer je in aanmerking komt voor korting, ontvang je dit niet via de leverancier zelf. De reden hiervoor is dat energieleveranciers graag een zo hoog mogelijke positie in onze vergelijker willen hebben. Hoe goedkoper de energieleverancier is, hoe hoger de positie in onze vergelijker. Om hoog in onze vergelijker te eindigen, moet je als energieleverancier goedkope tarieven aanbieden. Energieleveranciers geven daarom een welkomstkorting als je een contract via onze vergelijker afsluit.

Contactgegevens ENSTROGA

Heb je vragen over je energiecontract? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier:

  • E-mail: energie@enstroga.nl
  • Klantenservice: 043 – 74 40 200

Wat te doen bij verhuizing?

Wanneer je gaat verhuizen moet je contact opnemen met de klantenservice van de energieleverancier. Dit kan telefonisch maar ook via e-mail.

Hoe duurzaam is ENSTROGA?

ENSTROGA is niet duurzaam en biedt alleen grijze stroom en grijs gas aan. Wil je liever een duurzame energieleverancier? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Hiermee kun je filteren op écht duurzame energiecontracten. Zo vind je gemakkelijk de beste optie voor jouw situatie.

Opzeggen ENSTROGA

ENSTROGA hanteert een opzegtermijn van 30 dagen. Je moet dus minimaal 30 dagen voor het einde van je contract een schriftelijke bevestiging sturen naar ENSTROGA, waarin je meedeelt dat je het contract wilt opzeggen. Je kan deze bevestiging sturen naar energie@enstroga.nl.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.