FENOR

energieleverancier Fenor energie

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

FENOR is een Friese energieleverancier die in 2011 is opgericht. De energieleverancier richt zich op zowel de particuliere als zakelijke markt. De leverancier wil de dienstverlening op de energiemarkt verhogen en hecht veel waarde aan korte lijnen met de klant.

Over FENOR

FENOR richt zich op de plaatselijke markt en is maatschappelijk betrokken bij sport en cultuur in de Friese regio. Het energiebedrijf ondersteunt regionale evenementen die een sportief of cultureel karakter hebben. De energieleverancier vindt het erg belangrijk om dicht bij de klanten te staan en betrokken te zijn. Achter FENOR zit een een team met jarenlange ervaring op de energiemarkt.

Welkomstkorting en (actie)tarieven FENOR

Op Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting als je een energiecontract afsluit. Energieleveranciers willen namelijk de hoogste positie in onze vergelijker bemachtigen. Door welkomstkortingen aan te bieden komen energieleveranciers hoger in onze vergelijker te staan, omdat ze goedkoper zijn. Daarom kun je bij vergelijkingswebsites vaak een goedkoper energiecontract afsluiten dan op de website van de energieleverancier zelf.

Contactgegevens FENOR

Je kunt zowel telefonisch als per mail contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail : klantenservice@fenor.nl
  • Klantenservice: 085 – 77 33 120

Wat te doen bij verhuizing?

Als je gaat verhuizen dan kun je bij FENOR je huidige energiecontract meenemen naar je nieuwe adres. Het is belangrijk om je verhuizing minimaal 10 werkdagen van tevoren door te geven aan de energieleverancier. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Het is mogelijk om tijdelijk twee aansluitadressen te hebben bij de energieleverancier onder hetzelfde energiecontract.

Hoe duurzaam is FENOR?

FENOR levert energie die is opgewekt door windmolens. Iets minder dan de helft (44,64%) van deze energie wordt opgewekt door Nederlandse windmolens. Het overige deel wordt door andere Europese landen opgewekt.

Opzeggen FENOR

Ben je van plan om over te stappen naar een andere energieleverancier? Je hoeft je contract bij FENOR dan niet zelf op te zeggen. Je nieuwe energieleverancier zegt het oude contract voor je op. Houd er wel rekening mee dat je een opzegboete moet betalen als je je energiecontract voortijdig opzegt. Op Overstappen.nl vind je een uitgebreid overzicht van energieleveranciers. Je kunt met behulp van onze vergelijker gemakkelijk energieleveranciers vergelijken en een nieuw energiecontract afsluiten.

Meer over energie

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.