Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

FENOR

FENOR is een Friese energieleverancier die in 2011 is opgericht. FENOR richt zich op zowel de particuliere als zakelijke markt. Achter FENOR zit een een team met jarenlange ervaring op de energiemarkt. De leverancier wil de dienstverlening op de energiemarkt verhogen en hecht veel waarde aan korte lijnen met de klant.

Maatschappelijk betrokken

FENOR richt zich op de plaatselijke markt en is maatschappelijk betrokken bij sport en cultuur in de Friese regio. FENOR ondersteunt regionale evenementen die een sportief of cultureel karakter hebben.

FENOR vergelijken

Kan jij je identificeren met de visie van FENOR? FENOR is opgenomen in onze energievergelijker, maar is alleen aanvraagbaar via FENOR zelf. Is FENOR voor jou de beste keuze? Je komt er eenvoudig achter via onze energievergelijker. Vul je postcode en verbruik in en wij tonen een top 3 van de scherpste energieaanbiedingen. Leveranciers pakken vaak uit in onze vergelijker met extra kortingen die je niet bij de leverancier zelf krijgt.

Overstapservice

Klaar met energie vergelijken? Keuze gemaakt? Als je via onze vergelijker een energieaanbieding aanvraagt kun je (bijna altijd) gebruikmaken van de overstapservice. Veruit de meeste leveranciers bieden deze aan om de nieuwe klant te ontzorgen. Je huidige leverancier wordt voor je opgezegd.

« Terug naar energieleveranciers