Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Robin Energie

Energieleverancier Robin Energie is opgericht in 2010 en streeft naar een transparante energiemarkt waar mensen niet teveel betalen voor hun energie. De maatschappij wil een einde maken aan onredelijke winstmarges, valse groene stroom en ondoorzichtige prijzen. Daarom is Robin 100% transparant.

Het bedrijf profilteert zich als de energieleverancier van bewindvoerders en budgetbeheerders; zij kunnen een energiecontract afsluiten, zonder dat zij borg hoeven te betalen. Particulieren kunnen natuurlijk ook een contract afsluiten bij Robin Energie, je betaalt dan een borg ter hoogte van je geschatte energieverbruik.

Soort stroom

Robin Energie levert alleen grijze energie. Zij zijn het niet eens met energiebedrijven die grijze energie groen maken door goedkope certificaten te kopen en willen daar niet aan meedoen. Volgens Wise Nederland is Robin Energie één van de meest vervuilende energiebedrijven van Nederland.

Bespaar met Robin Energie

Bespaar op je energiekosten door Robin Energie en andere energieleveranciers op Overstappen.nl te vergelijken. Kom erachter of Robin Energie de voordeligste keuze is voor jou.

« Terug naar energieleveranciers