RWE Energie

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

RWE Energie is een internationale energieleverancier die vooral actief is in Duitsland. In Nederland is RWE vooral bekend van haar dochterbedrijf Essent. Als energie aanbieder houdt RWE zich bezig met alle facetten van het leveren van energie.

Toetreding RWE energie

RWE energie trad in 2002 toe tot de Nederlandse markt met het overnemen van de energiebedrijven Haarlemmermeergas en Obragas onder de naam RWE Energy Nederland (REN). RWE maakt onder de vlag van Essent gebruik van fossiele brandstoffen, biomassa, warmte-energie, wind- en waterenergie voor het produceren van zijn energie.

Energieleveranciers vergelijken

Door de energietarieven van energieleveranciers, zoals Essent van RWE energie, te vergelijken zie je snel welke aanbieder de voordeligste optie voor je is. Hiermee bespaar je gelijk veel geld op je energierekening. Verder helpen wij je graag bij het overstappen van energieleverancier.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.