Sloop de Crisis NLE

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

SLOOPdeCRISIS.nl is een initiatief waarbij via een groepsveiling energie, internet/bellen/tv, mobiel en verzekeringen wordt ingekocht tegen een lagere prijs. Hoe meer mensen zich bij Sloop de Crisis aansluiten, hoe hoger de korting. Let op: collectieve inkoop kan voordelig uitpakken, maar het is vaak voordeliger om individuele contracten via vergelijkingssites af te sluiten. 

SLOOPdeCRISIS.nl vergelijken

SLOOPdeCRISIS.nl is niet opgenomen in onze energievergelijker. In onze energievergelijker kun je in een keer de energie-aanbiedingen van de grote energieleveranciers met elkaar vergelijken. Om hoog in de vergelijker uit te komen pakken energieleveranciers uit met scherpe kortingen. Door over te stappen via onze vergelijker bespaar je al snel honderden euro’s per jaar.

Overstappen van energieleverancier

Als je via Overstappen.nl een energie-aanbieding afsluit kun je gebruikmaken van de overstapservice. De nieuwe energieleverancier zegt voor jou de oude energieleverancier op. De contracten sluiten naadloos op elkaar aan en je komt geen dag zonder gas en licht te zitten.

Over groepsveilingen

SLOOPdeCRISIS.nl heeft een samenwerking gesloten met groepsveiling.nl. Er zijn meerdere organisaties die groepsveilingen in Nederland organiseren. Hierbij organiseert bijvoorbeeld een vereniging een veiling voor een bepaald product (energie, internet bellen en tv en verzekeringen). Aanbieders die dit product leveren kunnen desgewenst deelnemen aan de veiling en bieden vervolgens tegen elkaar op. De aanbieder met de scherpste aanbieding wint de veiling. Leden en/of consumenten die zich hebben aangemeld voor de veiling kunnen vervolgens aangeven of ze op het aanbod in willen gaan of niet.

Andere vormen van collectieve inkoop

De afgelopen jaren zijn er verschillende inkoopclubs, zoals UnitedConsumers en de Vastelastenbond op de markt van vaste lasten gekomen. Daarnaast hebben bekende verenigingen zoals Consumentenbond, ANWB en Vereniging Eigen Huis hun oog op collectieve inkoop via groepsveilingen laten vallen. Meer over energiecollectieven vind je hier.

Winnaars Sloop de Crisis eind 2013

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is een van de winnaars van de veiling van Sloop de Crisis. De NLE biedt het voordeligste 1-jarige energiecontract voor gas en elektriciteit. Daarnaast zijn uit de energieveiling ook aanbiedingen gekomen voor een 3-jarig energiecontract voor gas en elektriciteit en 1-jarige energiecontracten voor alleen gas of alleen elektriciteit.

Meer over energie

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.