Sloop de Crisis

Contactgegevens
www.sloopdecrisis.nl
Vergelijk energieleveranciers

SloopdeCrisis.nl is een initiatief waarbij via een groepsveiling energiecontracten, internet abonnementen, verzekeringen en meer producten worden ingekocht tegen een lagere prijs. Hoe meer mensen zich bij Sloop de Crisis aansluiten, hoe hoger de korting.

Ga snel naar

SloopdeCrisis.nl vergelijken

SloopdeCrisis.nl is niet opgenomen in onze energievergelijker. In onze energievergelijker kun je in een keer de energie-aanbiedingen van de grote energieleveranciers met elkaar vergelijken. Om hoog in de vergelijker uit te komen pakken energieleveranciers uit met scherpe kortingen. Door over te stappen via onze vergelijker bespaar je al snel honderden euro’s per jaar.

Blijf op de hoogte

Het aanbod van energieleveranciers kan van dag tot dag verschillen. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe deals en de laatste ontwikkelingen binnen de energiemarkt? Schrijf je dan nu in voor het Energie Alert.

energie alert

Overstappen van energieleverancier

Als je via Overstappen.nl een energie-aanbieding afsluit kun je gebruikmaken van de overstapservice. De nieuwe energieleverancier zegt voor jou de oude energieleverancier op. De contracten sluiten naadloos op elkaar aan en je komt geen dag zonder gas en licht te zitten.

Over groepsveilingen

SloopdeCrisis.nl heeft een samenwerking gesloten met groepsveiling.nl. Er zijn meerdere organisaties die groepsveilingen in Nederland organiseren. Hierbij organiseert bijvoorbeeld een vereniging een veiling voor een bepaald product (energie, internet bellen en tv en verzekeringen). Aanbieders die dit product leveren kunnen desgewenst deelnemen aan de veiling en bieden vervolgens tegen elkaar op. De aanbieder met de scherpste aanbieding wint de veiling. Leden en/of consumenten die zich hebben aangemeld voor de veiling kunnen vervolgens aangeven of ze op het aanbod in willen gaan of niet.

Andere vormen van collectieve inkoop

De afgelopen jaren zijn er verschillende inkoopclubs, zoals UnitedConsumers en de Vastelastenbond op de markt van vaste lasten gekomen. Daarnaast hebben bekende verenigingen zoals Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis hun oog op collectieve inkoop via groepsveilingen laten vallen. Meer over energiecollectieven vind je hier.

Meer over energie

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.