Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Vastelastenbond energie

De Vastelastenbond is een vereniging van consumenten met als doel om samen kortingen te krijgen bij aanbieders van diensten en producten die tot de vaste lasten behoren. Gemak voor de leden staat voorop.

Over Vastelastenbond

De Vastelastenbond bestaat sinds 2004 en is een vereniging die advies geeft over energie, isolatie en internet. De vereniging zorgt op twee manieren voor het realiseren van de beste deals voor haar leden. Via het aanbieden van collectieve korting of via hun Switch Service. De vereniging werkt voor de collectieve korting samen met energieleveranciers Budget Energie en Greenchoice. Voor zakelijke energiecontracten werkt de vereniging samen met Greenchoice, Quint en DGB energie.

Overstappen energie

Welkomstkorting en (actie)tarieven Vastelastenbond

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Hoe duurzaam is Vastelastenbond?

Energieleverancier Greenchoice is een samenwerking aangegaan met de Vastelastenbond. Wanneer je je aanmeldt voor het energiecollectief van de vereniging dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de duurzame energieleverancier Greenchoice.

Contactgegevens Vastelastenbond

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met de Vastelastenbond:

  • Klantenservice: 040 – 7 200 200 (Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00)

Wat te doen bij verhuizing?

Ben je van plan om te verhuizen? Je energiecontract verhuist dan met je mee. Het is belangrijk om een verhuizing op tijd door te geven, omdat het ongeveer twee weken duurt voordat de administratie de verhuizing heeft verwerkt. Neem contact op met de klantenservice van de Vastelastenbond als je gaat verhuizen en lid bent van de vereniging.

Opzeggen Vastelastenbond

Als je je energiecontract wilt opzeggen dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van de Vastelastenbond. Wil je overstappen naar een andere energieleverancier? Gebruik dan onze vergelijker en kom erachter hoeveel geld je per jaar kunt besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier. Je hoeft je contract dan niet zelf op te zeggen. Houd er rekening mee dat je mogelijk een opzegboete moet betalen als je het energiecontract vroegtijdig beëindigt.

« Terug naar energieleveranciers