Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Welkom energie

Welkom energie is een energieleverancier die zich kenmerkt door het aanbieden van scherpe tarieven, 100% groene energie en maatschappelijke betrokkenheid. Het energiebedrijf wil ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt om over te stappen.

Over Welkom energie

Sinds 12 februari levert het energiebedrijf energie aan consumenten. De energieleverancier sponsort activiteiten en projecten die de sociale verbinding in de maatschappij bevorderen, omdat het bedrijf het erg belangrijk vindt om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarnaast levert de leverancier groene energie.

Overstappen energie

Welkomstkorting en (actie)tarieven Welkom energie

Het is goed om eens in de zoveel tijd als kritische consument je energiekosten tegen het licht te houden. Als je jaren lang klant bent bij dezelfde energieleverancier, loop je alle voordelen van switchen van energieleverancier mis. Gun jezelf het financiële voordeel van overstappen naar een goedkopere energieleverancier. Veel energieleveranciers bieden via ons extra goede overstapkortingen aan om goed uit de vergelijking te komen.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Contactgegevens Welkom energie

Heb je vragen over je energiecontract? Neem dan contact op met de klantenservice:

E-mail: welkom@welkom-energie.nl
Klantenservice : 088-8880400 (bereikbaar van ma-vr van 8:30-17:30)

Wat te doen bij verhuizing?

Ga je verhuizen? Geef je verhuizing dan maximaal drie maanden en minimaal twee weken van tevoren door. Houd er daarnaast rekening mee dat je de meterstanden binnen 15 dagen na de sleuteloverdracht moet doorgeven aan je energieleverancier.

Hoe duurzaam is Welkom energie?

Welkom energie beweert dat het 100% groene energie levert. De energie die het bedrijf levert is echter niet 100% groen. De energieleverancier koopt namelijk Garanties van Oorsprong en Carbon Credits in om je stroomverbruik te vergroenen. Op deze manier krijgt grijze energie een groene stempel.

Opzeggen Welkom energie

Ben je van plan om je energiecontract bij Welkom energie op te zeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier. Houd er wel rekening mee dat je een opzegboete moet betalen als je voortijdig overstapt naar een andere energieleverancier. Loopt je contract bijna af en wil je graag overstappen naar een andere energieleverancier? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Je kunt eenvoudig verschillende energieleveranciers vergelijken en je hoeft je contract niet zelf op te zeggen.

« Terug naar energieleveranciers