WelkomEnergie

Energieleverancier Welkom energie

Contactgegevens
088-8880400
welkom@welkom-energie.nl
https://welkom-energie.nl/
Vergelijk energieleveranciers

WelkomEnergie is een energieleverancier die zich kenmerkt door het aanbieden van scherpe tarieven en maatschappelijke betrokkenheid. Het energiebedrijf wil ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt om over te stappen.

Over WelkomEnergie

Sinds 12 februari 2019 levert het energiebedrijf energie aan consumenten. De energieleverancier sponsort activiteiten en projecten die de sociale verbinding in de maatschappij bevorderen, omdat het bedrijf het erg belangrijk vindt om maatschappelijk betrokken te zijn.

Welkomstkorting en (actie)tarieven WelkomEnergie

Het is goed om eens in de zoveel tijd als kritische consument je energiekosten tegen het licht te houden. Als je jaren lang klant bent bij dezelfde energieleverancier, loop je alle voordelen van switchen van energieleverancier mis. Gun jezelf het financiële voordeel van overstappen naar een goedkopere energieleverancier. Veel energieleveranciers bieden via ons extra goede overstapkortingen aan om goed uit de vergelijking te komen.

Contactgegevens Welkom energie

Heb je vragen over je energiecontract? Neem dan contact op met de klantenservice:

  • E-mail: welkom@welkom-energie.nl
  • Klantenservice : 088-8880400 (bereikbaar van ma-vr van 8:30-17:30)

Wat te doen bij verhuizing?

Ga je verhuizen? Geef je verhuizing dan maximaal drie maanden en minimaal twee weken van tevoren door. Houd er daarnaast rekening mee dat je de meterstanden binnen 15 dagen na de sleuteloverdracht moet doorgeven aan je energieleverancier.

Hoe duurzaam is WelkomEnergie?

WelkomEnergie koopt Garanties van Oorsprong en Carbon Credits in om je stroomverbruik te vergroenen. Op deze manier krijgt grijze energie een groene stempel. In onze vergelijker wordt dit echter niet bestempeld als duurzaam.

Opzeggen WelkomEnergie

Ben je van plan om je energiecontract bij WelkomEnergie op te zeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier. Houd er wel rekening mee dat je een opzegboete moet betalen als je voortijdig overstapt naar een andere energieleverancier. Loopt je contract bijna af en wil je graag overstappen naar een andere energieleverancier? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Je kunt eenvoudig verschillende energieleveranciers vergelijken en je hoeft je contract niet zelf op te zeggen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.