Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Windunie energie

Windunie is een in 2001 opgerichte coöperatie van Nederlandse windmoleneigenaren. Zij leveren gezamenlijk 415 MW aan elektriciteit. De leden van de Windunie zetten zich in voor een goede toekomst van duurzame energie. Zij willen dat zo veel mogelijk mensen hieraan meewerken en ervan profiteren.

Energie van Windunie

De leden van de Windunie zijn gezamenlijk de grootste producent van windenergie in Nederland. Om huishoudens en bedrijven windenergie en gas te leveren werkt Windunie samen met Greenchoice, die over een leveringsvergunning beschikt. Bij het aanmelden bij Windunie kan iemand kiezen voor algemene windunie-energie of voor energie van een bepaalde windmolen.

Energie van Windunie vergelijken

Windunie wordt niet meegenomen in onze vergelijker van energieleveranciers. Wil je kijken of energie van de Windunie het best past bij uw voorkeuren en budget? Dan kun je het aanbod van Windunie vergelijken met het aanbod van de leveranciers in onze energievergelijker.

Overstappen van energieleverancier

Heb je een vrij opzegbaar contract? Dan kun je direct overstappen. Overstappen.nl biedt een overstapservice voor iedereen die overstapt van energieleverancier. De nieuwe energieleverancier zegt je oude energieleverancier voor je op. Kijk nu welke energieleverancier het best aansluit op je wensen en budget.

« Terug naar energieleveranciers