Windunie energie

Energieleverancier Windunie Energie

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

Windunie is een in 2001 opgerichte coöperatie van Nederlandse windmoleneigenaren. Zij leveren gezamenlijk 415 MW aan elektriciteit. De leden van de coöperatie zetten zich in voor een goede toekomst van duurzame energie. Zij willen dat zo veel mogelijk mensen hieraan meewerken en ervan profiteren.

Over Windunie energie

De leden van de coöperatie zijn gezamenlijk de grootste producent van windenergie in Nederland. Om huishoudens en bedrijven windenergie en gas te leveren werkt Windunie samen met Greenchoice, die over een leveringsvergunning beschikt. Als je je aanmeldt bij coöperatie dan heb je de keuze uit algemene windunie-energie of energie van een bepaalde windmolen.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Windunie energie

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is Windunie energie?

De coöperatie werkt samen met energieleverancier Greenchoice. De energie die je als consument geleverd krijgt is 100% duurzaam en komt van een Nederlandse windmolen die is aangesloten bij Windunie. De coöperatie werkt meestal samen met agrariërs en draagt hiermee bij een lokale duurzame energieopwekking en de versterking van de positie van agrarische ondernemers.

Contactgegevens Windunie energie

Voor vragen kun je per mail of telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

 • E-mail: info@windunie.nl
 • Klantenservice: 030-753 3100

Wat te doen bij verhuizing?

Ben je van plan om te verhuizen? Windunie levert zelf geen energie, maar werkt samen met energieleverancier Greenchoice. Als je gaat verhuizen en een wijziging wilt doorgeven dan zul je dus contact moeten opnemen met Greenchoice.

Opzeggen Windunie energie

Als je het energiecontract zelf wilt opzeggen dan zul je contact op moeten nemen met energieleverancier Greenchoice. Houd er rekening mee dat je bij het voortijdig opzeggen van je energiecontract vaak een opzegboete moet betalen. Greenchoice neemt je opzegboete niet over.

Als je via Overstappen.nl overstapt naar een andere energieleverancier dan zegt je huidige energieleverancier je energiecontract automatisch op.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem contact op met onze klantenservice via één van de getoonde contact opties.
 • chat
  020 – 760 42 42
  Binnen: 1 min
 • chat
  06 – 23 70 99 84
  Binnen: 15 min
 • chat
  service@overstappen.nl
  Binnen: 2 uur
 • chat
  Begin chat
  Binnen: 4 min