Zorgverzekeraars vergelijken

Overstappen.nl vergelijkt onafhankelijk de zorgverzekeringen van alle zorgverzekeraars in Nederland. Zo heb je een ruime keuze en bepaal je zelf welke zorgverzekering het beste bij je situatie past. Hoewel de inhoud van de basisverzekering voor iedereen gelijk is, verschilt wel de prijs. De premies worden bepaald door de zorgverzekeraars zelf.

Zorgverzekeraars vergelijken en overstappen

Zorgverzekeraars beconcurreren elkaar flink met de premies van de basis- en aanvullende verzekering. Op een aanvullende zorgverzekering kun je fiks besparen door de zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Iedere zorgverzekering heeft een andere dekking. Het is aan jou om te bepalen welke zorgpolis aansluit bij je wensen en behoeften. Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig alle specificaties en voorwaarden en bespaar je op je maandelijkse premie.

Zorgverzekeraars in de vergelijker:

De Friesland
Ditzo zorgverzekering
FBTO
Ohra
energieleveranier United Consumers

Overstapservice zorgverzekeraars

Overstappen.nl vergelijkt overzichtelijk alle beschikbare zorgverzekeringen van de zorgverzekeraars. Heb je een goedkopere of betere zorgverzekering gevonden dan je huidige aanbod? De zorgverzekering van je keuze sluit je direct online af via onze vergelijker. Doe je dit voor 1 januari dan zegt de nieuwe zorgverzekeraar je oude zorgverzekering op.

Zelf je zorgverzekering opzeggen

Of zorg ervoor dat je je huidige zorgverzekeraar over de opzegging op de hoogte stelt voor 31 december. Je hebt dan tot 1 februari om een nieuwe zorgverzekeraar te kiezen. De nieuwe zorgverzekering gaat met terugwerkende kracht per 1 januari in.

Goedkope zorgverzekering

Wil je een goedkope zorgverzekering? Kijk dan goed naar de maandelijkse premie van de basisverzekering. Wanneer je het eigen risico verhoogt, ontvang je nog meer korting op je premie. In onze vergelijker van zorgverzekeringen kun je eenvoudig goedkope zorgverzekeringen afsluiten.

Collectieve korting

Profiteer van de speciale collectieve kortingen op zorgverzekeringen via Overstappen.nl. Vergelijk alle zorgverzekeraars en stap over. Deze kunnen oplopen tot 10% korting op je basisverzekering en tot 12% op de aanvullende zorgverzekering. Zo kun je honderden euro’s besparen op je jaarlijkse zorgkosten.

Beste zorgverzekeraar

Wil je alle onzekerheden afdekken en zeker weten dat je niet voor verrassingen komt te staan? Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom zorgverzekering 2020. Vergelijk aan het eind van het jaar alle zorgverzekeraars en maak de beste keuze. Wij vinden het geschikte en meest voordelige zorgpakket voor je. Het vergelijken van zorgverzekeraars en het overstappen naar een nieuwe zorgverzekering loont.