Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Zorgverzekering 2019

De top 3 goedkoopste zorgverzekeringen bij €385 eigen risico
p/mnd:€ 101,95
  • Ziezo Selectief
  • Directe acceptatie
p/mnd:€ 105,95
  • Ziezo Basis
  • Ruime keuze
p/mnd:€ 105,95
  • Bewuzt Basis + Tandongevallen
  • Directe acceptatie

Vul je gegevens in en check je besparing

Geslacht

Kies je geslacht

Geboortedatum

Vul je geboortedatum in Vul een geldige geboortedatum in

Huidige verzekeraar

Eerlijk

Overstappen vergelijkt alle aanbieders onafhankelijk, geen verrassingen.

Betrouwbaar

Deze maand zijn er via Overstappen.nl 5.538 contracten aangevraagd.

Trustpilot

Onze klanten geven de vergelijker van Overstappen.nl op Trustpilot een:

Zorgeloos

Wij regelen de overstap en zeggen je huidige contract voor je op.

Zorgverzekering 2019

Zoals ieder jaar verandert er weer een hoop aan de zorgverzekering 2019. Het enige dat hetzelfde zal blijven is het eigen risico. Gelukkig voor mensen met een lager financieel draagvlak zal de zorgtoeslag hierop worden aangepast. Verder zal er een aantal dekkingen worden toegevoegd aan het basispakket. De aanvullende dekkingen zijn per verzekeraar verschillend en zijn vanaf 13 november inzichtelijk in onze vergelijker.

Op deze pagina vind je alle informatie over de wijzigingen in de zorgverzekering 2019. We voorzien de pagina regelmatig van nieuwe informatie wanneer deze vrijkomt.

Vul je gegevens in en check je besparing

Geslacht

Kies je geslacht

Geboortedatum

Vul je geboortedatum in Vul een geldige geboortedatum in

Huidige verzekeraar

Gecontracteerde zorgaanbieders in 2019

Elk jaar maken zorgverzekeraars weer nieuwe afspraken met ziekenhuizen over de vergoeding van zorg. Het kan dus zijn dat je huidige gecontracteerde zorgaanbieders wijzigen. Dat wil zeggen dat je misschien niet meer naar je huisarts of ziekenhuis naar keuze kan gaan.

Let goed op bij het afsluiten van je nieuwe zorgverzekering voor 2019 welke zorgaanbieders er gecontracteerd staan en welke niet. Door middel van verschillende polissen (budget, natura of restitutiepolis) in de basisverzekering kies jij zelf de hoeveelheid zorgaanbieders waarbij je terecht kan.

Overstappen zorgverzekering 2019

Vanaf 13 november tot 31 december 2018 middernacht kun je overstappen van zorgverzekering. Je oude zorgverzekeraar wordt voor je opgezegd als je voor 1 januari 2019 overstapt. Stap je later over? Dat kan tot eind februari. Maar let op; je moet dan wel al zelf je oude zorgverzekering opgezegd hebben. Ook is het na 1 januari alleen mogelijk om je zorgverzekering op te zeggen in bepaalde gevallen.
Overstapkalender zorgverzekering 2019

Alle zorgverzekeraars in 2019:

Zorgverzekeringen 2019 vergelijken

Je zorgverzekering vergelijken voor 2019 kan pas vanaf half november 2019. Je zorgverzekering vergelijken is altijd verstandig om te doen. Veel mensen weten niet dat de inhoud van het basispakket bij alle zorgverzekeraars gelijk zijn. De prijzen daarentegen kunnen flink uiteen lopen. Het is daarom belangrijk een goede vergelijking te maken om zo naar een goedkoopste zorgverzekering over te stappen of eentje te kiezen met een beter passende dekking.

Welke zorgverzekering past het best bij jouw persoonlijke situatie? Kies je voor alleen een basisverzekering of heb je ook een aanvullende zorgverzekering nodig? Door middel van handige filters in onze vergelijker vind je eenvoudig de zorgverzekering die bij je past! Daarnaast adviseren wij je graag. Onze klantenservice is van maandag t/m zaterdag te bereiken.

Waarom is zorgverzekeringen vergelijken 2019 voor mij de moeite waard?

zorgverzekering 2019De premie van je huidige verzekeraar gaat stijgen
eigen risico 2019In 2019 zullen de huidige dekkingen en voorwaarden veranderen
zorgtoeslag 2019Je bespaart op al je aanvullende verzekeringen

Check hoeveel jij kunt besparen op je zorgverzekering

Geslacht

Kies je geslacht

Geboortedatum

Vul je geboortedatum in Vul een geldige geboortedatum in

Huidige verzekeraar

Laatste nieuws over zorgverzekeringen

Wil je alles weten van het laatste nieuws over zorgverzekeringen en een melding krijgen wanneer je kunt overstappen? Schrijf je dan direct in voor de Zorg Alert en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws!